ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

KIDE Meikkisivellin 1

78

Lisää kuvia

KIDE Meikkisivellin 1
78,00 €

Saatavuus: Varastossa

100 % vegaaninen puuterisivellin.Tehty Japanissa vanhojen valmistusperinteiden mukaisesti.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Meikkisiveltimen tiheät harjakset tekevät meikin annostelusta helppoa. Kevyesti kapeneva muoto tekee siveltimestä erityisen sopivan meikkipohjan, poskipunan ja korostuspuuterin levittämiseen.

Puukahva on vaahteraa, harjakset sekoitusta PBT-polyesteriä ja nylonkuituja.


Kuinka pitää huolta KIDE meikkesiveltimestä:

Käytön jälkeen taputa kevyesti ylimääräinen puuteri pois sormilla tai pyyhkimällä ulkopintaa pehmeää pyyhettä tai paperinenäliinaa vasten. Näin sivellin tarvitsee vähemmän pesua.

Kun siveltimeen on kertynyt paljon meikkiä, pese se haalealla vedellä. Laita tippa mietoa saippuaa kuppiin vettä ja kasta sivellin nesteeseen siveltimen kahvaan asti. Pese meikki pois siveltimestä puristelemalla sitä sormillasi. Huuhtele sivellin huolellisesti ja purista ylimääräinen vesi pois varovasti pyyhkeellä. Viimeistele lopuksi muotoilemalla siveltimen pää sormiesi avulla. Anna siveltimen kuivua luonnollisesti poissa liiasta kuumuudesta.

Suosittelemme välttämään puhdistusaineita, jotka sisältävät alkoholiliuottimia, koska ne voivat vahingoittaa harjaksia.Kotimainen KIDE Cosmetics valmistaa puutereita ja poskipunia, jotka ovat täysin luonnollisia. Tuotteilla on Ecocert ja Cosmos Organic sertifikaatit ja ne on pakattu upeisiin puurasioihin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.043
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki KIDE
Valmistusmaa Japani
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 78
Arvostelut