ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

KIKI Health Aktiivihiilijauhe 70 g

11.2
KIKI Health Aktiivihiilijauhe 70 g
11,20 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Epätoivottuja aineita imevä aktiivihiilijauhe sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön.

Aktiivihiilijauhe on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettujen kookospähkinöiden kuorista.

Aktiivihiili imee tehokkaasti epätoivottuja aineita. Sitä voidaan käyttää sisäisesti, kuin myös puhdistamaan hampaita ja ihoa.

Aktiivihiili vähentää liiallisia ilmavaivoja syömisen jälkeen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Aktiivihiili vähentää liiallisia ilmavaivoja syömisen jälkeen. Hyödyn saa ottamalla aktiivihiilijauhetta yhden gramman vähintään 30 minuuttia ennen ateriaa ja yhden gramman pian aterian jälkeen

KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.117
Pakkauskoko 70 g
Sisältää 100 % aktiivihiilijauhe

Ei sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita. Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille. Luonnostaan gluteeniton.
Käyttöohje Annostus:

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille:

1 teelusikallinen sekoitettuna lasilliseen vettä, juodaan heti veteen sekoittamisen jälkeen. Huuhtele suu vedellä poistaaksesi ylijäämät suusta.

Ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille.


Hampaille:

Laita pieni määrä jauhetta kämmenelle. Kastele hammasharja ja dippaa se puuteriin. Harjaa hampaita hellävaraisesti 2 minuuttia.
Harjaa uudelleen vedellä tai hammastahnalla poistaaksesi ylijäämät hampaista.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 160
Arvostelut