ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

KIKI Health Alkaline Infusion Jauhe 250 g

KIKI Health Alkaline Infusion Jauhe 250 g
30,70 €
G
L
V

Saatavuus: Ei saatavilla

Kauneutta ja terveyttä tukeva ravintolisä, joka sisältää mineraaleja ja C-vitamiinia.
Kuvaus

Yksityiskohdat

KIKI Health’s Alkaline Infusion on täynnä emäksöiviä mineraaleja jotka tasapainottavat kehon pH-arvoa ja tukevat elinvoimaa, vastustuskykyä sekä ihon hyvinvointia.

Magnesium, kalsium ja kalium auttavat palauttamaan kehon pH tasapainon. Bambujauhe sisältää piidioksidia, joka lisää ihon elastisuutta rakentamalla kollageenia. C-vitamiini tukee kollageenin muodostumista. Kollageeni on proteiini jota esiintyy luonnollisesti kehossamme. Kollageeni säilyttää ihon kimmoisana, mutta ikääntyessämme kehon kollageenin tuotanto vähenee, ja iho heikkenee.

Tuote sopii erinomaisesti myös ketodieetin tueksi.

Sitruunan makuinen Alkaline Infusion on herkullinen sellaisenaan veteen sekoitettuna, tai se sopii mainiosti myös vihermehun tai smoothien pohjaksi.


KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.481
Pakkauskoko 250 g
Sisältää Sitruunamehujauhe, inuliini (34%), kaliumsitraatti, kalsiumsitraatti, magnesiumsitraatti, C-vitamiini, bambujauhe, Acerola-kirsikkajauhe

Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille. Luonnostaan gluteeniton ja vehnätön.
Käyttöohje Annostus aikuisille:

Sekoita 2 teelusikallista veteen tai mehuun.

Kokeile sekoittaa jauhe smoothieen tai mehuun tuomaan makeutta ja lisäpotkua!
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 122.8
Arvostelut