Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

KIKI Health Aloe Pure 20 kaps.

22.75
KIKI Health Aloe Pure 20 kaps.
22,75 €
G
V
Suolistoa puhdistavia entsyymejä sisältävä aloe-kapseli.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Aloe PURE sisältää 100% pakastekuivattua kokonaista aloen lehteä. Sisältää aktiivisia entsyymejä, jotka auttavat pilkkomaan ja sulattamaan ruokia. Puhdistaa suolistoa.KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 20 kaps.
Sisältää 100% pakastekuivattua kokonaista aloen lehteä.

Ei sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita. Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille. Luontaisesti gluteeniton ja vehnätön.
Käyttöohje 1 kapseli illallisen yhteydessä 2-4 päivän ajan tai tarpeen mukaan. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä tuotetta ripulin aikana tai jos vatsasi toimii säännöllisesti. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytys kuivassa ja viileässä, suojassa auringonvalolta.

Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 1.14
Arvostelut

Katso kaikki KIKI Health tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa