Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

KIKI Health Body Biotics 60 kaps.

31.5
KIKI Health Body Biotics 60 kaps.
31,50 €
G
V
Eläviä maaperäbakteereita sisältävä maitohappobakteerivalmiste.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Body Biotics on eläviä maaperäbakteereita (SBO, Soil Based Organisms) sisältävä edistyksellinen maitohappobakteerivalmiste. Tuotteen sisältämät maaperäbakteerit on viljelty yhdessä 8 tehokkaan probioottisen bakteerikannan kanssa ja yhdessä ne tuovat tehokkaasti suolistoon sen tasapainoa ylläpitäviä bakteerikantoja jotka lisääntyvät nopeasti.

Uniikki koostumus auttaa irrottamaan kuona-aineita suoliston pinnalta ja poistamaan näitä elimistöstä, mahdollistaen olosuhteet, joissa hyödyllisten bakteerien on mahdollista lisääntyä koko maha-suolikanavan pituudella.


KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Bifidum, Bacillus Licheniformis, Bacillus Subtilis, Lactobacillus Lactis, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Plantarum.

Ei sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita. Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille. Luonnostaan gluteeniton.
Käyttöohje Annostus:

Aikuisille

Viikko 1: Ota yksi kapseli päivässä veden tai mehun kanssa, puoli tuntia ennen ruokailua. (Kerran päivässä.)

Viikko 2: Ota yksi kapseli kahdesti päivässä.

Viikko 3: Ota yksi kapseli kolmesti päivässä.

Tarvittaessa nosta annostusta lisäämällä yksi kapseli viikossa, enintään kuuteen kapseliin päivässä kuudennella viikolla.

Jatka kuudella kapselilla päivässä 6 kuukautta tai pidempään, sitten vähennä suunnilleen 2-3 kapseliin päivässä.
Varoitus: Älä ota kapseleita kuumien juomien kanssa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.52
Arvostelut

Katso kaikki KIKI Health tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa