Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

KIKI Health Luomu Hampunsiemenöljy 250 ml

22.5
KIKI Health Luomu Hampunsiemenöljy 250 ml
22,50 €
G
L
V
Luomu hampunsiemenöljy.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Hampunsiemenöljy on hienovaraisesti kylmäpuristettu ja kylmäsuodatettu, jotta tärkeät ja luonnolliset monityydyttymättömät rasvahapot säilyvät.
Raaka hampunsiemenöljy sisältää 75% välttämättömiä rasvahappoja (EFA), ideaalissa suhteessa omega-6 ja omega-3 rasvahappoja sekä E-vitamiinia.

Herkullista pähkinänmakuista öljyä voidaan käyttää smoothieen, ruoan päälle, keittoon, tai siitä voi tehdä maukkaan salaattikastikkeen. Vaihtoehtoisesti sitä voidaan ottaa ravintolisänä 1-2 ruokalusikallista päivässä.

Hampunsiemenöljyn rasvahappojen ja erityisen korkean GLA-pitoisuuden ansiosta se on myös tehokas öljy, jota voidaan käyttää suoraan iholle, hiuksiin ja kynsille. Öljyn on todettu olevan erityisen tehokas kuivalle iholle.


KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 250 ml
Sisältää 100 % luomu raaka hampunsiemenöljy

Ei sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita. Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille. Luonnostaan gluteeniton.
Käyttöohje 1 - 2 ruokalusikallista päivässä ruoan kanssa tai erikseen ravintolisänä.

Hampunsiemenöljy lisää pähkinäistä makua salaatteihin, kastikkeisiin ja smoothieen.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 90
Arvostelut

Katso kaikki KIKI Health tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa