ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

KIKI Health Luomu Maca-jauhe 100 g

KIKI Health Luomu Maca-jauhe 100 g
13,00 €
G
L
V

Saatavuus: Ei saatavilla

Maca on nauriksen kaltainen kasvi, joka kasvaa neljässä eri värissä, joilla jokaisella on ainutlaatuiset ominaisuudet ja jotka toimivat parhaiten tiettyihin tarkoituksiin. Kikin luomu maca-jauhe on sekoitus kaikkia neljää eri maca juurta: punaista, keltaista, punaviolettia ja mustaa. Näin Kikin maca-jauhe sisältää runsaasti ravitsemuksellisia hyötyjä:

✓ paljon C-vitamiinia
✓ Runsaasti B6-vitamiinia
✓ paljon niasiinia
✓ runsaasti B2-vitamiinia (riboflaviini)
✓ paljon kaliumia
✓ korkea kalsiumia
✓ paljon rautaa
✓ korkea kuparipitoisuus
Kuvaus

Yksityiskohdat

KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.232
Pakkauskoko 100 g
Sisältää Luomu mustaa, punaista, keltaista ja punaviolettia macaa.

Ei sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita. Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille. Luonnostaan gluteeniton.
Käyttöohje Annostus

Aikuisille: n. 1 tlk nesteeseen tai ruokaan.

Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 130
Arvostelut