Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

KIKI Health Luomu Matcha-jauhe 30 g

22.7
KIKI Health Luomu Matcha-jauhe 30 g
22,70 €
G
L
V
Korkealaatuinen matcha tee.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Luomu Matcha tee on kasvanut yksinomaan Kioton kaupungissa, jossa japanilainen teekulttuuri kehitettiin.

Kasvatettu ja tuotettu lähellä joen hedelmällisen rikasta maaperä, käyttäen perinteisiä tekniikoita korkealuokkaisen matchan takaamiseksi. Vain ensimmäiset nuoret teelehdet poimitaan joka kevät. Ne ovat kasvaneet varjossa välttäen suoraa auringonvaloa, mikä stimuloi klorofyllien kasvua. Sitten teelehdet hienonnetaan jauheeksi, jotta saadaan aikaan erittäin hieno, elinvoimainen vihreä jauhe.

Erikoisolosuhteiden ja kasvustekniikoiden ansiosta Matcha on sileää ja täyteläistä ja siinä on hieno aromi.KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 30 g
Sisältää 100% Luomu Matcha teelehdet
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Valmistusmaa Japani
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 756.7
Arvostelut

Katso kaikki KIKI Health tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa