ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

KIKI Health MSM Flakes 200g

11.2
KIKI Health MSM Flakes 200g
11,20 €

Saatavuus: Varastossa

KIKI MSM Flakes on luonnossa esiintyvää orgaanista mineraalirikki metyylisulfonyylimetaania.

Tuote läpikäy nelivaiheisen tislausprosessin, jonka tuloksena on erittäin puhdas ja korkealaatuinen MSM.

Gluteeniton ja vegaaninen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

100% MSM-hiutaleet koko kehosi hyvinvointiin. Se mm. puhdistaa kehoa, auttaa kollageenin muodostumisessa, tukee luiden ja nivelien terveyttä sekä auttaa vahvistamaan kynsiä ja hiuksia. KIKIn MSM-jauhe ei sisällä lainkaan synteettisiä aineosia.KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.243
Pakkauskoko 200 g
Sisältää 100 % MSM (metyylisulfonyylimetaani).

Ei sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita. Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille. Luontaisesti gluteeniton ja vehnätön.
Käyttöohje Annostus: ½ tl (n. 2000mg) veteen tai mehuun sekoitettuna 2 kertaa päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytys kuivassa ja viileässä suojassa auringonvalolta.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 56
Arvostelut