ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

KIKI Health Nature's Living Superfood -viherjauhe 150g

26
KIKI Health Nature's Living Superfood -viherjauhe 150g

Special Price 26,00 €

Normaali hinta: 33,79 €

Saatavuus: Varastossa

KIKI Health Nature's Living Superfood -viherjauhe on 100% raaka, alkalisoiva täysravintolisä.

Se on valmistettu kokonaisvaltaisesta sekoituksesta raakaa täysravintoa, sisältäen mm. alkalisoivia maalla ja meressä kasvavia vihanneksia, mikroleviä, entsyymejä ja bakteeriviljelmiä.

Kaikki 34 kylmäpuristettua, ensisijaista viherjauheen ainesosaa on valittu huolellisesti, tasapainoisesti ja suunniteltu maksimoimaan imeytyvyys ja hyötykäyttö kehossasi solutasolla asti.

Nature's Living Superfood -viherjauhe on suunniteltu tukemaan päivittäistä ravinteiden saantiasi. Kasvipohjaiset, täysravintoa olevat ainesosat sisältävät probiootteja ja entsyymejä, jotka auttavat kehoasi hyödyntämään ravintoaineita sekä tukevat ruoansulatuksen terveyttä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Nature's Living Superfood -viherjauhe on 100% raaka, alkalisoiva täysravintolisä. Se on valmistettu kokonaisvaltaisesta sekoituksesta raakaa täysravintoa, sisältäen mm. alkalisoivia maalla ja meressä kasvavia vihanneksia, mikroleviä, entsyymejä ja bakteeriviljelmiä.

Kaikki 34 kylmäpuristettua, ensisijaista viherjauheen ainesosaa on valittu huolellisesti, tasapainoisesti ja suunniteltu maksimoimaan imeytyvyys ja hyötykäyttö kehossasi solutasolla asti. Nature's Living Superfood -viherjauhe on

KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.194
Pakkauskoko 150g
Sisältää Nokkonen, vehnänoras, ohranoras, korte, Alfalfa-mehu, carob-kuori, takiaisenjuurijauhe, inkivääri, Nopal kaktus, ohranorasmehu, kauranorasmehu, voikukanlehti, lehtikaali, persilja, kaalinlehti, parsakaali, amla-marja, spirulina (rikottu soluseinä), kelp, dulce, proteaasi, amylaasi, lipaasi, sellulaasi, papaiini, alfa-galaktosidas/, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Paracasei, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Salivarius, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus.

Ei sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita. Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille.
Käyttöohje Aluksi ½ tl päivässä nostaen annostusta 1 tl päivässä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytys kuivassa ja viileässä suojassa auringonvalolta.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 225.27
Arvostelut