ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

KIKI Health Nestemäinen Klorofylli 125 ml

16.8
KIKI Health Nestemäinen Klorofylli 125 ml
16,80 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Klorofylli eli lehtivihreä on useimpien vihreiden ruokien merkittävin ja ravitsevin osa, joka antaa niille vihreän värin. Klorofylli auttaa kasveja muuttamaan auringonvalon energiaksi ja se sisältää runsaasti erilaisia välttämättömiä ravintoaineita.

Kiki Health nestemäinen klorofylli on kehon helposti hyödynnettävässä nestemäisessä muodossa ja se on täysin luonnollinen kasvipohjainen neste. Klorofylli on uutettu yksinomaan alfalfasta eli sinimailasesta ilman säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita, ja sillä on siten eloisa, luonnollinen maku.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Annostus: Aikuisille 1 rkl (15 ml) nesteen kera, mielellään tyhjään vatsaan 1-3 kertaa päivässä.

Avattu pullo säilytetään jääkaapissa ja käytetään 2 viikon sisällä.


KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.22
Pakkauskoko 125 ml
Sisältää Alfalfasta (Medicago Sativa) uutettu klorofylli, vesi.


Ei sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita. Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille. Luonnostaan gluteeniton.
Käyttöohje Annostus:

Aikuisille 1 rkl (15 ml) nesteen kera, mielellään tyhjään vatsaan 1-3 kertaa päivässä.

Avattu pullo säilytetään jääkaapissa ja käytetään 2 viikon sisällä.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 134.4
Arvostelut