Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

KIKI Health Organic Acai Powder -marjajauhe 50g

17.89
KIKI Health Organic Acai Powder -marjajauhe 50g
17,89 €
Acai on luonnon oma supermarja, joka sisältää runsaasti tärkeitä ravintoaineita.
Kuvaus

Yksityiskohdat

✓ Sisältää runsaasti A-vitamiinia
✓ Sisältää runsaasti kaliumia
✓ Sisältää runsaasti kalsiumia
✓ Sisältää runsaasti rautaa
✓ Sisältää runsaasti magnesiumia

KIKIn Acai-marjajauhe on tehty puhtaista orgaanisista, raaoista acai-marjoista, jotka on poimittu Amazonin sademetsästä. Marjat on pakastekuivattu, jotta niiden tärkeät ravintoaineet sekä tuoreen marjan maku voidaan säilyttää.KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 50 g
Sisältää 100 % luomu acai-marjajauhe.

Ei sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita. Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille. Luontaisesti gluteeniton ja vehnätön.
Käyttöohje 1 tl päivässä sekoitettuna juomiin, jugurttiin tai jälkiruokiin. Säilytys kuivassa ja viileässä suojassa auringon valolta.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 357,80 €
Arvostelut

Katso kaikki KIKI Health tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa