ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

KIKI Health Luomu Spirulinajauhe 200 g

25.8
KIKI Health Luomu Spirulinajauhe 200 g
25,80 €
G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Sisältää runsaasti proteiinia, B12 vitamiinia, magnesiumia, rautaa ja kalsiumia.

Spirulinajauhe sisältää yli 65% kasvipohjaista proteiinia ja runsaasti B12 vitamiinia.

Spirulinajauhe testataan säännöllisesti raskasmetallien ja muiden saasteiden varalta, jotta valmis tuote on varmasti mahdollisimmanras puhdas.

Luomuviljelty metsien keskellä kaukana kaupunkialueista. Spirulina kuivataan huolellisesti haihdutusmenetelmän avulla matalissa lämpötiloissa, jotta kaikki ravintoaineet säilyvät.

KIKI Healthin käyttämä Spirulina tulee kaukaisesta sijainnista Intiasta, joka on tunnettu siitä, että se on yksi puhtaimmista Spirulinan raaka-ainelähteistä.

Kuvaus

Yksityiskohdat

KIKI Health - Premium-laatuiset Superfoodit


KIKI Ltd. on saanut alkunsa jo vuonna 1999, jolloin heidän valikoimiinsa kuului kaksi ravintolisävalmistetta. Tänä päivänä valikoima kattaa jo yli parikymmentä erilaista ravintolisää/superfoodia. KIKIn filosofiana ja intohimona on hankkia puhtaimpia ja eettisimpiä raaka-aineita ympäri maailman ja valmistaa niistä premium-laatuisia tuotteita. He pyrkivät edistämään ihmisten optimaalista terveyttä ja hyvinvointia ja ovatkin omistautuneita jakamaan puhtaan, tehokkaan ravinnon merkittäviä hyötyjä kaikkien saataville. Kaikki aineosat on valittu huolellisesti ja käsitelty varoen ja kuumennusta välttäen, jotta ainesosien tehokkuus pystytään säilyttämään ja maksimoimaan. Täten pystytään myös varmistamaan tuotteiden lyömätön biologinen hyötyosuus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.429
Pakkauskoko 200 g
Sisältää 100 % luomu spirulina

Ei sisällä keinotekoisia väri-, säilöntä-, makeutus- tai täyteaineita. Soveltuu vegetaristeille ja vegaaneille. Luonnostaan gluteeniton.
Käyttöohje Annostus

Aikuisille: Aloita kahdella (2) tai useammalla teelusikallisella veden tai mehun kera. Voidaan myös sekoittaa ruokaan.


Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki KIKI Health
Valmistaja KIKI Ltd.
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 129
Arvostelut