ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Kosmetiikkavinkit kesän reissuille

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Kesä on lomailun ja reissaamisen aikaa. Reissun päällä on tärkeää muistaa pitää myös ihosta hyvä huoli. Nappaa kosmetologimme Rosin parhaimmat kosmetiikkavinkit hehkuvan kesäihon hoitoon.

Algamaris aurinkosuoja spray
Suosion saavuttaneet Algamaris luonnolliset aurinkosuojat sopivat koko perheen käyttöön. Spray-versio on koostumukseltaan todella kevyt, jonka ansiosta se levittyy täydellisesti jättämättä iholle valkoista kalvoa. Algamariksen aurinkosuojat hurmaavat käyttäjänsä myös ihanalla kookoksen tuoksulla.

Dr. Bronner's saippua
MUST HAVE -tuote roadtripille, vaelluksille ja kesän festareille. Dr. Bronner'sin nestemäisiä saippuoita voi käyttää 18 eri tarkoitukseen pyykin pesusta hampaiden pesuun. Samaa tuotetta voi käyttää myös vartalon, käsien ja hiustenpesuun unohtamatta hedelmien ja kasvisten pesua kemiallisista pintakäsittelyaineista. Ainesosaluettelo tuotteessa on myös yksinkertainen ja sen pystyy ymmärtämään lähes kuka tahansa. Tuote koostuu pääosin ainoastaan puhtaista luomukasviöljyistä ja eteerisistä öljyistä.

Dr. Bronners Hand hygiene spray
Laventelin tuoksuinen luonnonmukainen vaihtoehto voimakkaille käsideseille. Tämä hygieniaspray ei ärsytä tai kuivata ihoa.

Lakshmi pitta kasvonaamio
Auringossa vietetyn päivän jälkeen kasvojen iho voi tuntua kireältä ja kuivalta, ja herkkähipiäiset saattavat tuntea myös kuumotusta poskillaan. Lakshmin Pitta kasvonaamio on erinomainen after sun -tuote kasvoille, joka viilentää tehokkaasti ja rauhoittaa punaisemmatkin posket jättäen iholle kosteutetun tunteen.

Simply gentle Organic 3in1 kosteyspyyhkeet
Puuvillaiset luomukosteuspyyheet kulkevat näppärästi mukana laukussa. Kosteuspyyhkeet soveltuvat kaikkeen ihonpuhdistukseen vauvoista vaariin, jättäen ihon pehmeäksi käytön jälkeen. Pyyhkeiden Aloe vera ja laventeliöljy rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti.

Florame ruusuvesi
Jos saisin ottaa autiolle saarelle yhden kosmetiikkatuotteen, niin se olisi ehdottomasti kasvovesi. Ruusun kukkaisvesi on kosmetiikka-arsenaalini luottotuote, joka kosteuttaa ihoa ja tasapainottaa pH:ta puhdistuksen yhteydessä. Kesähelteellä ruusuvesi toimii myös erinomaisena raikastajana rantakassissa ja pitkillä lennoilla ruusuvesi on ihan ehdoton tuote, kun iho alkaa tuntua kireältä ja tukkoiselta ilmastoinnin vaikutuksesta.

Esse Trial Kit
Reissussa ollessakaan ei tarvitse tinkiä laadusta vaan voit hoitaa ihoasi ammattitason ihonhoitotuotteilla. Probioottiselta kosmetiikkasarja Esseltä löytyy kätevät Trial Setit, joista löytyy matkakokoisia ihonhoitotuotteita putsareista kasvonaamioihin. Valikoimastamme löydät Trial Setit eri ihotyypeille.

JMO Trial Set

John Masters Organicsin neljän tuotteen Trial Setistä löydät matkakokoisen shampoon ja hoitoaineen sekä vartalolle pesuaineen ja kosteusvoiteen.

Bug Soother hyönteiskarkote
Bug Soother on turvallinen ja luonnollinen hyönteiskarkote punkkien ja itikoiden torjuntaan. Tämä hyönteiskarkote tuoksuu oikeasti hyvältä ja on kerännyt runsaasti kiitosta toimivuutensa ansiosta etenkin koiranomistajien keskuudessa.

Aubrey Aloe vera geeli
Palaneen ihon pelastus on tunnetusti Aloe Vera. Aubreyn luomualoegeeli valmistetaan luomusertifioidun lääkealoen lehtien kylmäpuristetusta mehusta eikä se sisällä lainkaan prosessoitua aloe veraa.

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.