ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Kurkuma tarjoaa makua, väriä ja terveyttä

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Kurkuma ihastuttaa maulla, värillä ja terveysvaikutuksillaan! PUR Baarin uutuusjuomassa kurkumamaidossa yhdistyvätkin kurkuman terveysvaikutukset, kookosmannan kermainen pehmeys ja kardemumman ihana mausteisuus.

Kurkuma on tunnettu ensisijaisesti mausteena, mutta sen vaikutukset yltävät paljon laajemmalle kuin osaamme arvatakaan. Se sisältää paljon antioksidantteja, joista vahvin ja tehokkain on kurkumiini, jonka uskomattomaan tehoon kurkuman terveysvaikutukset pitkälti pohjautuvatkin.

Kurkuman sanotaan puhdistavan maksaa, vaikuttavan positiivisesti veren kolesteroliarvoihin, edistävän sydänterveyttä, helpottavan allergista oireilua, tehostavan ruoansulatusta, lievittävän kipua ja tulehdusta, parantavan ihoa ja vahvistavan elimistön omaa puolustuskykyä. Säännöllisellä kurkuman käytöllä voi siis tehdä itselleen ja terveydelleen palveluksen, sen useiden terveyttä edistävien vaikutusten ansiosta. Kurkuman on tutkittu tuovan apua myös vaikeiden ja pitkäaikaisten sairauksien hoidossa. Eritoten kurkumiini yhdessä kurkuman muiden vaikuttavien aineiden kanssa on useissa tutkimuksissa todettu tehokkaaksi syövän ehkäisyssä ja hoidossa. Kurkuman on havaittu laukaisevan syöpäsoluissa luonnolista apoptoosia eli soluluolemaa, jolla elimistö pyrkii pääsemään eroon vaarallisista syöpäsoluista. Kurkumalla on todettu myös olevan aivoja suojaava vaikutus, ja sen uskotaan auttavan Alzheimerin taudin etenemisen estämisessä.
kurkumamaito PUR Baarista PUR Baarin kurkumamaitoa.

Monikäyttöinen kurkuma

Säännöllisellä kurkuman käytöllä voi myös hillitä matala-asteista tulehdusta, joka on hälyttävän yleinen ongelma nykypäivänä ja joka helposti voi johtaa yhä vakavampiin pitkäaikaissairauksiin. Myös bakteerit ja virukset pysyvät tiukemmin kurissa kurkumaa käytettäessä. Jo vuosisatojen ajan kiinalaisessa lääketieteessä on hyödynnetty kurkuman mielialaa kohentavia vaikutuksia masennuksen hoidossa! Se on myös tunnettu ayurvedassa kuumentavana mausteena.

Kurkuma sopii käytettäväksi mausteena monenlaisessa ruoanlaitossa, smoothieiden seassa ja myös kuumissa juomissa. Halutessasi kaiken hyödyn kurkumasta irti muista laittaa ripaus mustapippuria sekaan, jonka sisältämä piperiini saa kurkumasta kurkumiinin täyden tehon irti. Baarimme uutusherkku ja ihastusta herättänyt kurkumamaito sisältääkin ripauksen mustapippuria, jonka vieno tulisuus tuo oivallisesti muut maut esiin!

Kurkumasta saat eniten lisätietoja blogistamme: Kurkuma - Paljon muutakin kuin vain kurkumiini

Katso ohje kurkuma-kaneliteen valmistukseen: http://hidastaelamaa.fi/2012/09/resepti-parantava-kurkuma-kanelitee/

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.