ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Kuulaana ja hohtavana kesän juhliin - näillä meikkituotteilla onnistut

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Kesällä haluaa meikkinsä näyttävän luonnollisemmalta ja raikkaammalta valon kylpiessä kasvoilla. Luonnonkosmetiikka hellii hipiää kesälläkin ja kesän juhliin valmistautuessa juhlamieltä nostattaa myös hyvin valitut tuotteet. PURin kosmetologi valitsi kolme tämän kesän ehdotonta meikkisuosikkiaan.

zuii_primer

Zuii Primer

Kesän juhlissa meikin pitää kestää kauniina koko päivän ja mahdollisesti vielä yönkin läpi! Kauniin ja pitkäkestoisen meikin takaamiseksi primer, eli meikinpohjusvoide on oiva tuote laitettavaksi meikkipohjan alle. Zuiin primer kosteuttaa, tasapainottaa ja luo pehmeän pinnan meikkipohjan kiinnittymistä varten. Voide on yhdistelmä ihoa ravitsevia ainesosia. PURin valikoimasta löytyy lisäksi myös värilliset primerit Mint ja Apricot. Mint tasoittaa punoittavan ihon sävyä ja sopii erityisesti couperotiselle iholle. Apricot -sävy puolestaan heleyttää harmaata ja väsynyttä ihoa.

RMS master mixerRMS master mixer

on yksi RMS:n uusimmista tuotteista ja tämä tuote nousi suureen suosioon hyvin nopeasti. Tällä erittäin monipuolisella tuoteella lisäät helposti kuulautta kesän juhlameikkiin. Tuote on myös erinomainen lahjaidea kauneudenhoidosta kiinnostuneelle juhlakalulle. Master mixeriä voi sekoittaa melkein mihin tahansa meikkituotteisiin tuomaan lisää raikkautta, esim. valoväriin, meikkivoiteeseen ja huulipunaan. Tämä ruusukullan sävyinen meikkituote antaa iholle upeaa kuulautta, ilman turhaa kiiltoa. Vinkki: Sekoita huulipunaan saadaksesi uskomattoman kauniina hehkuvat huulet!

Boho gypsy-paletteBohon luomiväri

Kahdeksan luomivärin gypsy paletti on moneen taipuva meikkituote. Samalla paletilla onnistuu helpon arkimeikin teko ja sekä hohtavat luomivärit juhlaan. Samaa palettia voi käyttää myös kulmakarvoille sekä silmien rajauksiin. Tämä on valintasi kun haluat yhden tuotteen millä loihtia säihkysilmät niin arkeen kuin juhlaankin!

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.