ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Lattejuomat Kokeilupakkaus 6 kpl

15.8
Lattejuomat Kokeilupakkaus 6 kpl
15,80 €

Saatavuus: Varastossa

Tutustu herkullisiin ja terveellisiin latte-tyylisiin juomiin helposti!

Pakkaus sisältää seuraavat annospussit:

- Mushrooms4Life Luomu Reishi Kaakaolatte
- Mushrooms4Life Luomu Cordyceps Punajuurilatte
- Planet Paleo Kurkumalatte
- Planet Paleo Keto Coffee
- Planet Paleo Pure Collagen
- Planet Paleo Primal Goddess
Kuvaus

Yksityiskohdat

Mushrooms4Life Luomu Reishi Kaakaolatte
Adaptogeeninen reishi tunnetaan myös nimellä "kuolemattomuuden sieni". Reishi Kaakaolatte sisältää reishin lisäksi raakakaakaota, kanelia sekä kermaista kookosta

Mushrooms4Life Luomu Cordyceps Punajuurilatte
Cordyceps, eli "Keisarin sieni", on tunnettu sen suorituskykyä ja viriliteettiä parantavista ominaisuuksistaan. Tässä innovatiivisessa juomassa se on yhdistetty runsaasti nitraattia sisältävään punajuurimehuun ja kermaiseen kookokseen ja herkulliseen kaakaoon.

Planet Paleo Kurkumalatte - Kurkumaa sisältävä kollageenijauhe
Kurkumaa on käytetty Aasiassa tuhansia vuosia mausteena ja lääkeyrttinä, ja se tunnetaan voimakkaista terveyttä edistävistä ominaisuuksistaan. Planet Paleo Kurkuma Latte on herkullinen tapa nauttia kollageenia maanläheisen kurkuma-aromin ja lämmittävien mausteiden sekä makean vaniljan kanssa.

Planet Paleo Keto Coffee
Yhdistämällä herkullista luomukahvia terveellisiin MCT-rasvoihin ja puhtaaseen kollageeniproteiiniin joka tulee laitumella kasvatetuista naudoista, Keto Coffee auttaa käynnistämään päiväsi ja tuo siihen virtaa! MCT-rasvat sulavat helposti ja tuovat välitöntä ja puhdasta energiaa keholle ja aivoille.
Täyteläisen kermainen kollageeniketokahvi on ihanteellinen tapa saada kaikki nykypäivän ruokavalioista puuttuvat tärkeät terveelliset rasvat ja korkealaatuiset kollageenipeptidit. Maukas ja helppovalmisteinen juoma, joka ei riko ketogeenista tilaa.

Planet Paleo Pure Collagen
Planet Paleo Pure Collagen sisältää 100% hyvinimeytyvää hydrolisoitua kollageenia eli kollageenipeptideja tukemaan monipuolisesti terveyttä ja hyvinvointia. 7.5g annos sisältää 7500mg kollageenihydrolysaattia.

Planet Paleo Primal Goddess
Kollageenipohjainen yhdistelmä hiuksille, iholle ja kynsille. Se sisältää runsaasti ravinteita kuten sinkkiä, joka auttaa iholle tärkeiden proteiinien kuten kollageenin ja keratiinin tuotannossa sekä antioksidanttirikkaita marjoja kuten schisandra ja goji. Tuote sisältää myös muita kauneussuosikkeja kuten hyaluronihappoa, biotiinia sekä tyrniä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.2
Pakkauskoko 6 kpl annospusseja
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 2
Arvostelut