Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

Superhyvää Suolistolle!

34.7
Superhyvää Suolistolle!
34,70 €
Tästä kirjasta on hyvä aloittaa matka kohti elämää ilman turvotusta, ilmavaivoja ja vatsakipuja. Kirja tarjoaa oloa nopeasti parantavan ohjeen räätälöidylle ruokavaliolle ja sisältää käytännön esimerkkireseptejä ruoanlaittoon ja leivontaan. Apuna toimivat myös suositeltavien ja vältettävien ruoka-aineidein listat.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Hyvä olo ruokavaliolla ja vatsaystävällisillä elämäntavoilla! Superhyvää Suolistolle!

kertoo, miten elämää voi helpottaa ruokavalion, liikunnan, stressinhallinnan ja muiden käytännön muutosten avulla. Tästä kirjasta on hyvä aloittaa matka kohti elämää ilman turvotusta, ilmavaivoja ja vatsakipuja. Kirja tarjoaa oloa nopeasti parantavan ohjeen räätälöidylle ruokavaliolle ja sisältää käytännön esimerkkireseptejä ruoanlaittoon ja leivontaan. Apuna toimivat myös suositeltavien ja vältettävien ruoka-aineidein listat.Noin joka kymmenes meistä kärsii ärtyvän suolen oireyhtymästä ja vielä useampi laskee itsensä herkkävatsaiseksi. Kirja tarjoaa tutkittua tietoa viihdyttävästi ja neuvoo, miten ruokavalion ja elämäntapamuutosten avulla voi saada herkän vatsan rauhoittumaan. Kirjan reseptiosio sisältää noin 25 ruokaohjetta kuvineen. Maukkaat ja monipuoliset ruoat ja leivonnaiset valmistuvat helposti - ilman vatsaa ärsyttäviä, imeytymättömiä FODMAP-hiilihydraatteja.

Leena Putkonen on laillistettu ravitsemusterapeutti, joka on erikoistunut vatsa- ja suolistovaivoihin. Hän on kouluttautunut Fodmap-asiantuntijaksi Lontoon King's Collegessa sekä Monashin yliopistossa Australiassa.
Lisätiedot

Lisätiedot

kirjailija Leena Putkonen
kustantaja Otava
kieli Suomi
sivumäärä 176
julkaistu 2016-01
Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa