ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Living Nutrition Ashwagandha Alive - Fermentoitu Ashwagandha 60 kaps.

32.95

Lisää kuvia

Living Nutrition Ashwagandha Alive - Fermentoitu Ashwagandha 60 kaps.
32,95 €
G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Living Nutrition Ashwagandha Alive on fermentoitua ashwagandhaa (rohtokoisio) sisältävä sertifioidusti luomulaatuinen ravintolisä. Tämä ravintolisä on palkittu Natural & Organics Awards Europe 2019 -ensimmäisellä palkinnolla "Best new herbal product" kategoriassa!

Ashwagandha on rauhoittava ja vahvistava adaptogeeni, joka tukee fyysistä suorituskykyä ja suojaa stressin haitallisilta vaikutuksilta. Se auttaa tukemaan kognitiivisia toimintoja, kuten muistamista, oppimista, keskittymistä ja jaksamista. Ashwagandha myös ylläpitää tervettä mielialaa. Tuote toimii antioksidanttina ja säätelee immuunipuolustuksen toimintaa. Sen on tutkimuksissa todettu myös vaikuttavan suotuisasti uneen ja kohottavan libidoa.

Palkittu Living Nutrition Ashwagandha Alive sisältää myös inkivääriä, jota on käytetty kasvilääkintäperinteessä imeytymisen tehostajana.

Tuote on gluteiiniton ja maidoton.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Alive –tuotteissa on suuri annos tuotekohtaisia fermentoituja yrttejä. Fermentointi eli hapattaminen tapahtuu pienissä erissä kuukauden ajan luonnonmukaisella menetelmällä. Hapattamisen tuloksena muodostuu 35 erilaista mikro-organismikantaa. Jokainen Alive -tuote sisältää fermentoidun yrtin lisäksi samaa yrttiä hapattamattomana sekä toisen yrtin tai ruoka-aineen, joka tehostaa probioottien vaikutusta.

Kapseleissa on elävä viljelmä, jossa mikrobit ja ravinto toimivat yhdessä luonnollisessa ekosysteemissään. Living Nutrition tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmävalmisteen, jossa mikrobit ja niiden elinympäristö pystyvät toimimaan tehokkaasti yhdessä kehosi parhaaksi.

Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman minkäänlaisia kompromissejä. Samalla yritys huomioi kuitenkin eettiset seikat ja valvoo tarkasti hiilijalanjälkeään niin valmistuksen kuin kuljetuksenkin osalta. Yritys on myös mukana lukuisissa hyväntekeväisyyshankkeissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.135
Pakkauskoko 60 kapselia/30g
Sisältää Fermentoitu luomu ashwagandha (Withania somnifera), Luomu ashwagandha (Withania somnifera), Luomu inkivääri (Zingiber officinale), kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kasviskapseli)
Käyttöohje 1-2 kapselia päivässä vähintään 30 minuuttia ennen ateriaa.
Ravintosisältö 1 kapseli sisältää:

Fermentoitu luomu ashwagandha (Withania somnifera) 140 mg
Luomu ashwagandha (Withania somnifera) 140 mg
Luomu inkivääri (Zingiber officinale) 120 mg

Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut