Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Living Nutrition Ashwagandha Alive - Fermentoitu Ashwagandha 60 kaps.

32.95

Lisää kuvia

Living Nutrition Ashwagandha Alive - Fermentoitu Ashwagandha 60 kaps.
32,95 €
G
L
V
Living Nutrition Ashwagandha Alive on fermentoitua ashwagandhaa (rohtokoisio) sisältävä sertifioidusti luomulaatuinen ravintolisä. Tämä ravintolisä on palkittu Natural & Organics Awards Europe 2019 -ensimmäisellä palkinnolla "Best new herbal product" kategoriassa!

Ashwagandha on rauhoittava ja vahvistava adaptogeeni, joka tukee fyysistä suorituskykyä ja suojaa stressin haitallisilta vaikutuksilta. Se tukee kognitiivisia toimintoja, kuten muistamista, oppimista, keskittymistä ja jaksamista. Ashwagandha myös ylläpitää tervettä mielialaa ja saattaa lievittää masennusta. Tuote toimii antioksidanttina ja säätelee immuunipuolustuksen toimintaa. Sen on huomattu myös vähentävän uniongelmia ja myös kohottavan libidoa.

Ashwagandha kasvaa luonnostaan subtrooppisilla alueilla Intiassa, Pakistanissa, Sri Lankassa ja joissakin osissa Afrikkaa. Erityisesti Intiassa sillä on pitkä käyttöhistoria yleisvahvistavana ja ikärappeumaa hidastavana yrttinä.
Ashwagandha sisältää steroidityyppisiä triterpeenejä, sekä kivennäisaineista rautaa. Ashwagandhan fermentoitua muotoa on käytetty Intiassa mm. hermoston uupumiseen, yleiseen heikkouteen, hermostuneisuuteen, unettomuuteen, heikentyneeseen muistiin ja tunnemaailman epätasapainoon. Jotkut Ashwagandhan ainesosat muistuttavat rakenteeltaan ihmisen tuottamia hormoneja, ja osa sen sisältämistä ainesosista saattaa hillitä tulehdusta.

Palkittu Living Nutrition Ashwagandha Alive sisältää myös inkivääriä, jota on käytetty kasvilääkintäperinteessä imeytymisen tehostajana.

Tuote soveltuu erityisesti hermostuneisuuteen, uupumukseen ja unettomuuteen.

Tuote on gluteiiniton ja maidoton.

PUR suosittelee!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Alive –tuotteissa on suuri annos tuotekohtaisia fermentoituja yrttejä. Fermentointi eli hapattaminen tapahtuu pienissä erissä kuukauden ajan luonnonmukaisella menetelmällä. Hapattamisen tuloksena muodostuu 35 erilaista mikro-organismikantaa. Jokainen Alive -tuote sisältää fermentoidun yrtin lisäksi samaa yrttiä hapattamattomana sekä toisen yrtin tai ruoka-aineen, joka tehostaa probioottien vaikutusta.

Kapseleissa on elävä viljelmä, jossa mikrobit ja ravinto toimivat yhdessä luonnollisessa ekosysteemissään. Living Nutrition tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmävalmisteen, jossa mikrobit ja niiden elinympäristö pystyvät toimimaan tehokkaasti yhdessä kehosi parhaaksi.

Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman minkäänlaisia kompromissejä. Samalla yritys huomioi kuitenkin eettiset seikat ja valvoo tarkasti hiilijalanjälkeään niin valmistuksen kuin kuljetuksenkin osalta. Yritys on myös mukana lukuisissa hyväntekeväisyyshankkeissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.135
Pakkauskoko 60 kapselia/30g
Sisältää Fermentoitu luomu ashwagandha (Withania somnifera), Luomu ashwagandha (Withania somnifera), Luomu inkivääri (Zingiber officinale), kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kasviskapseli)
Käyttöohje 1-2 kapselia päivässä vähintään 30 minuuttia ennen ateriaa.
Ravintosisältö 1 kapseli sisältää:

Fermentoitu luomu ashwagandha (Withania somnifera) 140 mg
Luomu ashwagandha (Withania somnifera) 140 mg
Luomu inkivääri (Zingiber officinale) 120 mg

Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut

Katso kaikki Living Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.