Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

Living Nutrition Candi-X 60 kaps.

32.95
Living Nutrition Candi-X 60 kaps.
32,95 €
G
L
V
Living Nutrition Candi-X on laadukas fermentoitu ravintolisä, joka tasapainottaa ja harmonisoi ruoansulatuskanavan bakteerikantaa. Sisältää runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita. Ainutlaatuinen valmistusprosessi takaa luonnollisen tuen mikroflooran tasapainottamiseen.

Candida albicans on hiiva, joka kuuluu osana ihmisen normaaliin suolistomikrobistoon. Joskus suoliston normaalin mikrobiston tasapaino kuitenkin muuttuu, ja saattaa seurata hiivasienitulehdus.

Living Nutrition käyttää 100% luonnollista valmistusmenetelmää, jossa kefiiristä ja kombuchasta saatujen 35 mikrobikannan avulla yrttien vaikuttavat aineet saadaan esisulatettua ja muutettua bioaktiiviseen muotoon.

Noin kuukauden kestävän fermentoinnin seurauksena erilaisten fytoravinteiden, polyfenolien, antioksidanttien, entsyymien ja mikrobien määrä moninkertaistuu. Tuotteen sisältämä siitake sieni on luomulaatuista full spectrum jauhetta, sisältäen kaikki sienen tuottamat ravinteet ja ainesosat.

Living Nutrition vie probioottivalmisteet uudelle tasolle, käyttäen hyväkseen ikivanhaa fermentoinnin taitoa elävien ekosysteemien aikaansaamiseksi.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Laadukas ravintolisä, joka tasapainottaa ja harmonisoi ruoansulatuskanavan bakteerikannan.

Candi-X tarjoaa:

- Luonnollista tukea ruoansulatuskanavan mikroflooran tasapainottamiseen ainutlaatuisen valmistusprosessinsa ansiosta
- Runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita
- Eläviä mikro-organismikantoja (8 kpl)

Ei sisällä lisäaineita.Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman minkäänlaisia kompromissejä. Samalla yritys huomioi kuitenkin eettiset seikat ja valvoo tarkasti hiilijalanjälkeään niin valmistuksen kuin kuljetuksenkin osalta. Yritys on myös mukana lukuisissa hyväntekeväisyyshankkeissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Shiitake, fermentoitu oregano, fermentoitu timjami, fermentoitu valkosipuli, fermentoitu inkiväärijuuri, fermentoitu neilikka, voikukanlehti, nokkosenlehti, inkivääri, fenkolinsiemen. Kapseli (vegicap) hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Ei sisällä lisäaineita.


Käyttöohje Ota 1-3 kapselia päivittäin.
Ravintosisältö 3 kapselia sisältää:

Shiitake* 200mg, fermentoitu oregano* 100mg, fermentoitu timjami* 100mg, fermentoitu valkosipuli* 100mg, fermentoitu inkiväärijuuri* 80mg, fermentoitu neilikikka 20mg, voikukanlehti*, nokkosenlehti*, inkivääri*, fenkolinsiemen*

* Luomu
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 2 item(s)

Hyvä
Herkkävatsaisena koin, että tästä valmisteesta oli todella apua. Vatsakipu ja turvotus väheni. Aion ehdottomasti uusia kuurin jossain vaiheessa.
Montako Tähteä?
Arvostellut Anna / (Lähetetty 16.9.2016)
Apu herkkävatsaisille.
Lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan tätä Candi X:ää herkän vatsani/suolistoni kanssa, joka oireilee milloin mistäkin. Olikin ilo huomata, että tästä oikeasti oli apua - vatsani ei oireillut niin herkästi eikä se turvonnut samoin kuin aikaisemmin. Olo oli kaiken kaikkiaan hyvä ja aion ehdottomasti jatkossakin syödä tätä kuureina.
Montako Tähteä?
Arvostellut Bambi and the City / (Lähetetty 30.8.2016)

Katso kaikki Living Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa