ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Living Nutrition Candi-X 60 kaps.

32.95
Living Nutrition Candi-X 60 kaps.
32,95 €
G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Living Nutrition Candi-X on laadukas fermentoitu ravintolisä, joka tasapainottaa ruoansulatuskanavan bakteerikantaa. Sisältää runsaasti entsyymejä, maitohappobakteereita sekä bioaktiivisia ravintoaineita. Ainutlaatuinen valmistusprosessi takaa luonnollisen tuen mikroflooran tasapainottamiseen.

Candida albicans on hiiva, joka kuuluu ihmisen normaaliin suolistomikrobistoon. Joskus suoliston mikrobistasapaino kuitenkin järkkyy, josta saattaa seurata hiivan liikakasvua ja hiivasienioireita. Valmisteen aktivoidut yrtit ja mikrobit auttavat hillitsemään hiivan liikakasvua.

Candi-X tarjoaa:

- Luonnollista tukea ruoansulatuskanavan mikrobiflooran tasapainottamiseen
- Fermentoinnilla aktivoituja yrttejä tukemaan normaalia suolistoflooraa
- Eläviä mikro-organismikantoja
- Sopii hyvin matkustaville tukemaan suoliston hyvinvointia ja vastustuskykyä muuttuneissa bakteeriolosuhteissa
- 100% luomutäyssravintoa, 0% lisä- täyte- tai muita epäluonnollisia ainesosia.

Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman kompromissejä.


Kuvaus

Yksityiskohdat

Korkealaatuinen, luonnollinen maitohappobakteeri-yrttivalmiste, joka tasapainottaa ruoansulatuskanavan bakteerikantaa.

Living Nutrition on pieni brittiläinen valmistaja, jonka tavoitteena on mullistaa ravintolisien valmistus. Sen sijaan, että yritys pyrkisi tiivistämään yhtä ravintoainetta kapseliin tai tablettiin (jolloin jotain hyvin olennaista ravintoaineesta ja sen vaikutusmekanismeista jää pois), he fermentoivat ravinnon perinteisin menetelmin, jolloin ruoan ravintoaineet aktivoituvat hyvinimeytyvään muotoon. Samalla syntyy laaja joukko synergisesti toimivia muita yhdisteitä, mikrobeja, hiivoja ja entsyymejä. Tuotteet ovatkin jotain täysin poikkeuksellista terveystuotteiden saralla – elävää, bioaktivoitua ravintoa, jonka keho pystyy tehokkaasti hyödyntämään.

Kaikki valmistajan käyttämät raaka-aineet ovat luomusertifioituja, GMO-vapaita ainesosia. Valmistusmenetelmä on niinikään korkealaatuinen, 100% luonnollinen prosessi, joka toteutetaan huolellisesti käsityönä ja luonnon ehdoilla, ilman oikopolkuja.


Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.124
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Shiitake, fermentoitu oregano, fermentoitu timjami, fermentoitu valkosipuli, fermentoitu inkiväärijuuri, fermentoitu neilikka, voikukanlehti, nokkosenlehti, inkivääri, fenkolinsiemen. Kapseli (vegicap) hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Ei sisällä lisäaineita.


Käyttöohje Ota 1-3 kapselia päivittäin.
Ravintosisältö 3 kapselia sisältää:

Shiitake* 200mg, fermentoitu oregano* 100mg, fermentoitu timjami* 100mg, fermentoitu valkosipuli* 100mg, fermentoitu inkiväärijuuri* 80mg, fermentoitu neilikikka 20mg, voikukanlehti*, nokkosenlehti*, inkivääri*, fenkolinsiemen*

* Luomu
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 2 item(s)

Hyvä
Herkkävatsaisena koin, että tästä valmisteesta oli todella apua. Vatsakipu ja turvotus väheni. Aion ehdottomasti uusia kuurin jossain vaiheessa.
Montako Tähteä?
Arvostellut Anna / (Lähetetty 16.9.2016)
Apu herkkävatsaisille.
Lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan tätä Candi X:ää herkän vatsani/suolistoni kanssa, joka oireilee milloin mistäkin. Olikin ilo huomata, että tästä oikeasti oli apua - vatsani ei oireillut niin herkästi eikä se turvonnut samoin kuin aikaisemmin. Olo oli kaiken kaikkiaan hyvä ja aion ehdottomasti jatkossakin syödä tätä kuureina.
Montako Tähteä?
Arvostellut Bambi and the City / (Lähetetty 30.8.2016)