ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Living Nutrition Cognitive 60 kaps.

32.95
Living Nutrition Cognitive 60 kaps.
32,95 €
G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Living Nutrition Cognitive on fermentoitu, monipuolinen sekoitus bio-aktiivista ravintoa, joka on suunniteltu terveelle aivotoiminnalle.

Aivojen toiminta ja kogniivinen suorituskyky joutuvat haastetuiksi nykypäivälle tyypillisen stressaavan elämäntyylin johdosta. Myös suoliston epätasapaino voi vaikuttaa suoraan aivojen toimintaan.

Cognitive-vamiste tarjoaa:

- Luonnollista tukea kognitiiviselle toiminnalle ja terveydelle ainutlaatuisen valmistusprosessinsa ansiosta
- Runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita
- Eläviä mikro-organismejä
- 100% luomutäysravintoa, 0% täyte- sidos- tai muita lisäaineita.

Living Nutrition käyttää 100% luonnollista valmistusmenetelmää, jossa kefiiristä ja kombuchasta saatujen 35 mikrobikannan avulla yrttien ja luomuravinnon vaikuttavat aineet saadaan muokattua erittäin bioaktiiviseen muotoon. Noin kuukauden kestävän fermentoinnin seurauksena erilaisten fytoravinteiden, polyfenolien, antioksidanttien, entsyymien ja mikrobien määrä moninkertaistuu.

Tuotteen sisältämä siiliorakas, eli Lion’s mane sieni on luomulaatuista full spectrum-jauhetta, sisältäen kaikki sienen tuottamat ravinteet ja ainesosat.

Living Nutrition on pieni brittiläinen valmistaja, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman kompromissejä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Monipuolinen yhdistelmä bio-aktivoitua luomuravintoa terveelle ja aktiiviselle aivotoiminnalle.

Living Nutrition on pieni brittiläinen valmistaja, jonka tavoitteena on mullistaa ravintolisien valmistus. Sen sijaan, että yritys pyrkisi tiivistämään yhtä ravintoainetta kapseliin tai tablettiin (jolloin jotain hyvin olennaista ravintoaineesta ja sen vaikutusmekanismeista jää pois), he fermentoivat ravinnon perinteisin menetelmin, jolloin ruoan ravintoaineet aktivoituvat hyvinimeytyvään muotoon. Samalla syntyy laaja joukko synergisesti toimivia muita yhdisteitä, mikrobeja, hiivoja ja entsyymejä. Tuotteet ovatkin jotain täysin poikkeuksellista terveystuotteiden saralla – elävää, bioaktivoitua ravintoa, jonka keho pystyy tehokkaasti hyödyntämään.

Kaikki valmistajan käyttämät raaka-aineet ovat luomusertifioituja, GMO-vapaita ainesosia. Valmistusmenetelmä on niinikään korkealaatuinen, 100% luonnollinen prosessi, joka toteutetaan huolellisesti käsityönä ja luonnon ehdoilla, ilman oikopolkuja.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.124
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Lion’s mane*, fermentoitu tulsi*, fermentoitu gotu kola*, fermentoitu vihreä tee*, fermentoitu baobab*, fermentoitu kurkuma*, fermentoitu inkivääri*, voikukanlehti*, nokkosenlehti*, inkivääri*, fenkolinsiemen*. Kapseli (vegicap) hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

*luomusertifioitu
Käyttöohje Ota 1-3 kapselia päivittäin.
Ravintosisältö 3 kapselia sisältää:

Pyhä basilika (Ocimum sanctum) juuri 80mg
Gotu kola (Centella asiatica) lehti 80mg
Vihreä tee (Camillia sinensis) lehti 80mg
Baobab (Adansonia digitata) hedelmä 80mg
Kurkuma (Curcuma longa) juuri 70mg
Inkivääri (Zingiber officinale) juuri 10mg
Lion’s mane (Hericium erinaceus) 200mg (luomulaatuinen full spectrum-jauhe sisältäen kaikki sienen aktiiviset yhdisteet)
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut