ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Living Nutrition Holy Basil Alive - Fermentoitu Tulsi 60 kaps.

32.95
Living Nutrition Holy Basil Alive - Fermentoitu Tulsi 60 kaps.
32,95 €
G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Living Nutrition Holy Basil on ravintolisä, joka sisältää fermentoitua pyhää basilikaa ja sitruunamelissaa.

Pyhä basilika eli tulsi on vuosituhansien ajan harjoitetussa ayurvedisessa lääketieteessä erittäin arvokkaana pidetty yrtti. Sillä on sanottu olevan monia terveyttä ylläpitäviä vaikutuksia keholle ja mielelle.

Tulsi sisältää runsaasti erilaisia kasviravinteita, kuten haihtuvaöljyjä, fenoleja, saponiineja, tanniineja ja terpeenejä. Tuote sisältää myös sitruunamelissaa, jota on viljelty etenkin välimeren alueella. Sitä on käytetty ainakin 900-luvulta saakka hyvän mielialan ylläpitämiseen.

Tämä tuote on suunniteltu tukemaan kiireistä elämäntyyliä sekä tuomaan tasapainoa tunne-elämään. Sopii hyvin myös meditaation tueksi.

Living Nutrition käyttää ikivanhaa fermentoinnin taitoa saadakseen tulsin sisältämät kasviravinteet aktiiviseen ja hyvin imeytyvään muotoon. Fermentoinnin aikana mikrobit myös rikastuttavat koostumusta tuottamalla lukemattomia täysin uusia ainesosia.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Pyhä basilika on muinaisessa ayurvedisessa lääketieteessä hyvin arvokkaana pidetty yrtti. Sillä on monia terveyttä edistäviä vaikutuksia keholle ja mielelle.

Ainutlaatuisen fermentointiprosessin kautta tuotteessa on korkeatasoisia aktivoituja ravinteita. Sitruunamelissa lisää tuotteen rauhoittavaa vaikutusta.


Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman minkäänlaisia kompromissejä. Samalla yritys huomioi kuitenkin eettiset seikat ja valvoo tarkasti hiilijalanjälkeään niin valmistuksen kuin kuljetuksenkin osalta. Yritys on myös mukana lukuisissa hyväntekeväisyyshankkeissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.138
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Fermentoitu pyhä basilika (Ocimum Sanctum)*, pyhä basilika (Ocimum Sanctum)*, Sitruunamelissa*. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

* luomu

Käyttöohje Annostus: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa, kuivassa sekä viileässä.

Ei sisällä vehnää, gluteenia tai maitoa. Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille.
Ravintosisältö Fermentoitu luomu pyhä basilikan lehti 140 mg
Luomu pyhä basilikan lehti 140 mg
Luomu sitruunamelissan lehti 120 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut