ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Living Nutrition Kef-Flamex 60 kaps.

19.75
Living Nutrition Kef-Flamex 60 kaps.

Special Price 19,75 €

Normaali hinta: 32,95 €

G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Huom! Parasta ennen 21.2.2021.

Living Nutrition Kef-Flamex on fermentoitu yrtti-maitohappobakteerivalmiste. Se tarjoaa yhdistelmän perinteistä kiinalaista lääketiedettä, ayurvedista traditiota ja kasvilääkintää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Krooninen inflammaatio ja hapetustressi ovat nykykäsitysten mukaan useimpien elintasosairauksien taustalla. Kyse on solutasolla tapahtuvasta stressistä, joka vaikeuttaa solujen toimintoja ja normaalia aineenvaihduntaa. Living Nutrition käyttää 100% luonnollista valmistusmenetelmää, jossa kefiiristä ja kombuchasta saatujen 35 mikrobikannan avulla yrttien vaikuttavat aineet saadaan esisulatettua ja muutettua bioaktiiviseen muotoon.

Noin kuukauden kestävän fermentoinnin seurauksena erilaisten fytoravinteiden, polyfenolien, antioksidanttien, entsyymien ja mikrobien määrä moninkertaistuu. Tuotteen sisältämä lahottajasieni, ”duan wood” reishi on kasvanut luonnollisesti puunrungolla.

Kef-Flamex tarjoaa:

- Luonnollista tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja fyysiseen terveyteen
- Runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita
- Eläviä mikro-organismikantoja
- 100% luomutäysravintoa, 0% lisäaineita.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Tämä tehokas kiinalaisen lääketieteen, ayurvedan ja länsimaisen kasvilääkinnän yhdistelmä tarjoaa luonnollista tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja fyysiseen terveyteen.

Living Nutrition on pieni brittiläinen valmistaja, jonka tavoitteena on mullistaa ravintolisien valmistus. Sen sijaan, että yritys pyrkisi tiivistämään yhtä ravintoainetta kapseliin tai tablettiin (jolloin jotain hyvin olennaista ravintoaineesta ja sen vaikutusmekanismeista jää pois), he fermentoivat ravinnon perinteisin menetelmin, jolloin ruoan ravintoaineet aktivoituvat hyvinimeytyvään muotoon. Samalla syntyy laaja joukko synergisesti toimivia muita yhdisteitä, mikrobeja, hiivoja ja entsyymejä. Tuotteet ovatkin jotain täysin poikkeuksellista terveystuotteiden saralla – elävää, bioaktivoitua ravintoa, jonka keho pystyy tehokkaasti hyödyntämään.

Kaikki valmistajan käyttämät raaka-aineet ovat luomusertifioituja, GMO-vapaita ainesosia. Valmistusmenetelmä on niinikään korkealaatuinen, 100% luonnollinen prosessi, joka toteutetaan huolellisesti käsityönä ja luonnon ehdoilla, ilman oikopolkuja.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.124
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Reishi, fermentoitu kurkuma, fermentoitu vihreä tee, fermentoitu tulsi, fermentoitu rosmariini, fermentoitu inkivääri, voikukanlehti, nokkosenlehti, inkivääri, fenkolinsiemen. Kapseli (vegicap) hydroksipropyylimetyyliselluloosa.
Käyttöohje Ota 1-3 kapselia päivittäin ruoan kanssa.
Ravintosisältö 3 kapselia sisältää:

Reishi* 200mg
Fermentoitu kurkuma* 100mg
Fermentoitu vihreä tee* 80mg
Fermentoitu tulsi* 80mg
Fermentoitu rosmariini* 80mg
Fermentoitu inkivääri* 60mg

Voikukanlehti*, nokkosenlehti*, inkivääri*, fenkolinsiemen*

* Luomusertifioitu
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut