Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Living Nutrition Kef-Flamex 60 kaps.

32.95
Living Nutrition Kef-Flamex 60 kaps.
32,95 €
G
L
V
Living Nutrition Kef-Flamex on fermentoitu ravintolisä. Se tarjoaa yhdistelmän perinteistä kiinalaista lääketiedettä, ayurvedisia traditioita ja kasvilääkintää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Krooninen inflammaatio ja hapetustressi ovat nykykäsitysten mukaan useimpien elintasosairauksien taustalla. Kyse on solutasolla tapahtuvasta stressistä, joka vaikeuttaa solujen toimintoja ja normaalia aineenvaihduntaa. Living Nutrition käyttää 100% luonnollista valmistusmenetelmää, jossa kefiiristä ja kombuchasta saatujen 35 mikrobikannan avulla yrttien vaikuttavat aineet saadaan esisulatettua ja muutettua bioaktiiviseen muotoon.

Noin kuukauden kestävän fermentoinnin seurauksena erilaisten fytoravinteiden, polyfenolien, antioksidanttien, entsyymien ja mikrobien määrä moninkertaistuu. Tuotteen sisältämä lahottajasieni, ”duan wood” reishi on kasvanut luonnollisesti puunrungolla.

Living Nutrition vie yrtti- ja probioottivalmisteet uudelle tasolle, käyttäen hyväkseen ikivanhaa fermentoinnin taitoa elävien ekosysteemien aikaansaamiseksi.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tämä tehokas kiinalaisen lääketieteen, ayurvedian ja länsimaisen kasvilääkinnän yhdistelmä tarjoaa:

- Luonnollista tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja fyysiseen terveyteen ainutlaatuisen valmistusprosessinsa ansiosta
- Runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita
- Eläviä mikro-organismikantoja (8 kpl)

Ei sisällä lisäaineita.Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman minkäänlaisia kompromissejä. Samalla yritys huomioi kuitenkin eettiset seikat ja valvoo tarkasti hiilijalanjälkeään niin valmistuksen kuin kuljetuksenkin osalta. Yritys on myös mukana lukuisissa hyväntekeväisyyshankkeissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Reishi, fermentoitu kurkuma, fermentoitu vihreä tee, fermentoitu tulsi, fermentoitu rosmariini, fermentoitu inkivääri, voikukanlehti, nokkosenlehti, inkivääri, fenkolinsiemen. Kapseli (vegicap) hydroksipropyylimetyyliselluloosa.
Käyttöohje Ota 1-3 kapselia päivittäin ruoan kanssa.
Ravintosisältö 3 kapselia sisältää:

Reishi* 200mg
Fermentoitu kurkuma* 100mg
Fermentoitu vihreä tee* 80mg
Fermentoitu tulsi* 80mg
Fermentoitu rosmariini* 80mg
Fermentoitu inkivääri* 60mg

Voikukanlehti*, nokkosenlehti*, inkivääri*, fenkolinsiemen*

* Luomusertifioitu
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut

Katso kaikki Living Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa