ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Living Nutrition Rhodiola Alive - Fermentoitu Ruusujuuri 60 kaps.

23
Living Nutrition Rhodiola Alive - Fermentoitu Ruusujuuri 60 kaps.

Special Price 23,00 €

Normaali hinta: 32,95 €

G
L
V

Saatavuus: Varastossa


Huom! Parasta ennen 8.3.2021.

Ruusujuurta on käytetty perinteisesti Tiibetissä, Siperiassa ja Skandinaviassa mm. yleisvahvistavana yrttinä ja energian lisääjänä. Ruusujuurella on mieto keskushermostoa aktivoiva ominaisuus. Sitä on jo pitkään käytetty herättämään elämän kipinää stressaavana aikana ja nostamaan suorituskykyä haasteellisissa elämäntilanteissa, kuten mm. tentteihin valmistautumisessa. Fermentointi lisää luonnollisin keinoin ruusujuuren imeytyvyyttä ja tasapainottaa sen ominaisuuksia. 62 opiskelijaa kattavassa tutkimuksessa osoitettiin fermentoidun ruusujuuren olevan 300% kertaa ruusujuuriuutetta tehokkaampaa stressioireiden lievittämisessä. Valmistetta kannattaa ottaa aamulla.

Living Nutrition käyttää ikivanhaa fermentoinnin taitoa saadakseen ruusujuuren sisältämät kasviravinteet aktiiviseen ja hyvin imeytyvään muotoon. Fermentoinnin aikana mikrobit myös rikastuttavat koostumusta tuottamalla lukemattomia täysin uusia ainesosia.

Tuotteen sisältämää inkivääriä on käytetty kasvilääkintäperinteessä imeytymisen tehostajana.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Living Nutrition Rhodiola Alive on fermentoitua ruusujuurta sisältävä luomulaatuinen ravintolisä.

Ruusujuuri kukoistaa äärimmäisissä olosuhteissa, kuten Siperian ja Pohjois-Aasian vuoristoissa, joissa sitä on käytetty jo kauan yleishyvinvointiin ja kehon vahvistamiseen stressaavissa elämäntilanteissa. Ruusujuuri sisältää runsaasti kasviravinteita, kuten erilaisia haihtuvaöljyjä, orgaanisia happoja, sekä flavonoideja, kuten katekiineja ja proantosyanidiineja.

Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman minkäänlaisia kompromissejä. Samalla yritys huomioi kuitenkin eettiset seikat ja valvoo tarkasti hiilijalanjälkeään niin valmistuksen kuin kuljetuksenkin osalta. Yritys on myös mukana lukuisissa hyväntekeväisyyshankkeissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.138
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Fermentoitu luomu ruusujuuri, luomu ruusujuuri, luomu inivääri. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Käyttöohje Annostus: 1-2 kapselia päivässä vähintään 30 minuuttia ennen ateriaa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa, kuivassa sekä viileässä.

Ei sisällä vehnää, gluteenia tai maitoa. Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille.
Ravintosisältö 1 kaps. sisältää:

Fermentoitu luomu ruusujuuri 140 mg
Luomu ruusujuuri 140 mg
Luomu inkivääri 120 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut