ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Living Nutrition Turmeric Alive - Fermentoitu Kurkuma 60 kaps.

29.95

Lisää kuvia

Living Nutrition Turmeric Alive - Fermentoitu Kurkuma 60 kaps.
29,95 €
G
L
V
100% luonnollinen, erittäin tehokas kurkumavalmiste!

Kurkuma on peräisin Aasiasta, jossa sitä on jo kauan käytetty mausteena sekä terveyttä suojelevana yrttinä monissa eri hoitomuodoissa. Kurkumaa on käytetty tuhansia vuosia sekä intialaisessa että kiinalaisessa lääkintäperinteessä mm. solujen stressitilaa lievittävänä sekä maksaa, sappea ja ruoansulatusta tukevana yrttinä.

Kurkuman tärkeimpänä pidetty vaikuttava aine on kurkumiini. Sen hyödyntämistä kuitenkin rajoittaa heikko imeytyvyys, sillä kurkumiini ei liukene veteen ja kulkee helposti läpi ruuansulatuksessa. Kurkumiini voi myös olla antioksidanttina epävakaa.

Fermentointi muuntaa täysin luontaisesti kurkumiinin vesiliukoisempaan muotoon, mikä vaikuttaa ratkaisevasti sen imeytymiseen. Tuloksena on tetrahydrokurkumiini, joka on täysin biohyödynnettävä, ei ärsytä limakalvoja ja toimii syvemmällä solutasolla kuin standardi kurkumiini. Turmeric Alive-valmisteessa tetrahydrokurkumiinin määrä kasvoi tutkimuksissa peräti 983%.

Tuote sisältää myös inkivääriä, jolla on samankaltaisia ominaisuuksia kuin kurkumalla ja näin ne täydentävät hyvin toisiaan.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman minkäänlaisia kompromissejä. Samalla yritys huomioi kuitenkin eettiset seikat ja valvoo tarkasti hiilijalanjälkeään niin valmistuksen kuin kuljetuksenkin osalta. Yritys on myös mukana lukuisissa hyväntekeväisyyshankkeissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.136
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Fermentoitu luomu kurkuma, luomu kurkuma, luomu inkivääri. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.
Käyttöohje Annostus: 1-3 kapselia päivässä. 3-12 vuotiaat lapset 1 kapseli päivässä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa, kuivassa sekä viileässä.

Ei sisällä vehnää, gluteenia tai maitoa. Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille.
Ravintosisältö Fermentoitu luomu kurkuma 400 mg
Luomu kurkuma 400 mg
Luomu inkivääri 400 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.5
Arvostelut

Katso kaikki Living Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.