ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Living Nutrition Warrior 60 kaps.

32.95
Living Nutrition Warrior 60 kaps.
32,95 €
G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Living Nutrition Warrior on adaptogeeneja sisältävä fermentoitu ravintolisä, joka on suunniteltu stressaavan ja haastavan elämäntavan tueksi.

- Elinvoimaa ja uutta suorituskykyä arkeen, silloin kun sitä tarvitset
- Soveltuu myös vaihdevuosioireisiin
- Runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita
- Eläviä mikro-organismikantoja
- 100% luomutäysravintoa, 0% täyte- sidos- tai muita lisäaineita.


Living Nutrition käyttää 100% luonnollista valmistusmenetelmää, jossa kefiiristä ja kombuchasta saatujen 35 mikrobikannan avulla yrttien vaikuttavat aineet saadaan esisulatettua ja muutettua bioaktiiviseen muotoon. Noin kuukauden kestävän fermentoinnin seurauksena erilaisten fytoravinteiden, polyfenolien, antioksidanttien, entsyymien ja mikrobien määrä moninkertaistuu. Tuotteen sisältämä cordyceps sieni on luomulaatuista full spectrum jauhetta, sisältäen kaikki sienen tuottamat ravinteet ja ainesosat.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Fermentoinnilla aktivoitujen adaptogeenien synergistinen yhdistelmä tukemaan suorituskykyä ja elinvoimaisuutta.

Living Nutrition on pieni brittiläinen valmistaja, jonka tavoitteena on mullistaa ravintolisien valmistus. Sen sijaan, että yritys pyrkisi tiivistämään yhtä ravintoainetta kapseliin tai tablettiin (jolloin jotain hyvin olennaista ravintoaineesta ja sen vaikutusmekanismeista jää pois), he fermentoivat ravinnon perinteisin menetelmin, jolloin ruoan ravintoaineet aktivoituvat hyvinimeytyvään muotoon. Samalla syntyy laaja joukko synergisesti toimivia muita yhdisteitä, mikrobeja, hiivoja ja entsyymejä. Tuotteet ovatkin jotain täysin poikkeuksellista terveystuotteiden saralla – elävää, bioaktivoitua ravintoa, jonka keho pystyy tehokkaasti hyödyntämään.

Kaikki valmistajan käyttämät raaka-aineet ovat luomusertifioituja, GMO-vapaita ainesosia. Valmistusmenetelmä on niinikään korkealaatuinen, 100% luonnollinen prosessi, joka toteutetaan huolellisesti käsityönä ja luonnon ehdoilla, ilman oikopolkuja.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.124
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Fermentoitu yhdistelmä sisältäen *Venäjänjuurta (Eleutherococcus senticosus), *Maca-juurta (Lepidium meyenii), *Baobab-hedelmää (Adansonia digitata), *Kurkumaa (Curcuma longa), *Inkivääriä (Zingiber officinale) root), *Cordyceps (Cordyceps sinensis), luomuyrttisekoituksen sisältäen *voikukan lehteä(Taraxacum officinale) leaf, *nokkosta (Urtica dioica), *inkivääriä (Zingiber officinale), *fenkolia (Foeniculum vulgare). Kapseli (vegicap) hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

*luomusertifioitu
Käyttöohje Ota 1-3 kapselia päivittäin.
Ravintosisältö 3 kapselia sisältää:

Luomu cordyceps 200mg, fermentoitu luomu venäjänjuuri 100mg,fermentoitu luomu maca 100mg, fermentoitu luomu baobab-hedelmä 100mg, fermenttoitu luomu kurkuma 80mg, fermentoitu luomu inkivääri 20mg, luomuyrttisekoitus voikukan lehteä, nokkosta, inkivääriä ja fenkolinsiementä (Foeniculum vulgare).
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut