Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Living Nutrition Warrior 60 kaps.

32.95
Living Nutrition Warrior 60 kaps.
32,95 €
G
L
V
Living Nutrition Warrior on fermentoitu ravintolisä joka sisältää huolella valikoitu yhdistelmä juuria, yrttejä, elintarvikkeita ja cordyceps sieniä tukemaan kehoa ja mieltä silloin, kun tarvitset suorituskykyä.

Warrior on adaptogeeneja sisältävä tuote, joka on suunniteltu stressaavan ja haastavan elämäntavan tueksi. Living Nutrition käyttää 100% luonnollista valmistusmenetelmää, jossa kefiiristä ja kombuchasta saatujen 35 mikrobikannan avulla yrttien vaikuttavat aineet saadaan esisulatettua ja muutettua bioaktiiviseen muotoon.

Noin kuukauden kestävän fermentoinnin seurauksena erilaisten fytoravinteiden, polyfenolien, antioksidanttien, entsyymien ja mikrobien määrä moninkertaistuu. Tuotteen sisältämä cordyceps sieni on luomulaatuista full spectrum jauhetta, sisältäen kaikki sienen tuottamat ravinteet ja
ainesosat.

Auttaa elimistöä puhdistumaan ja antaa uutta suorituskykyä arkeen.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Living Nutrition vie yrtti- ja probioottivalmisteet uudelle tasolle, käyttäen hyväkseen ikivanhaa fermentoinnin taitoa elävien ekosysteemien aikaansaamiseksi.

Aktiivisten ravintoaineiden synergistinen yhdistelmä tukemaan suorituskykyä ja elinvoimaisuutta.

- Suorituskykyä, silloin kun sitä tarvitset
- Runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita
- Eläviä mikro-organismikantoja (8 kpl)

Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman minkäänlaisia kompromissejä. Samalla yritys huomioi kuitenkin eettiset seikat ja valvoo tarkasti hiilijalanjälkeään niin valmistuksen kuin kuljetuksenkin osalta. Yritys on myös mukana lukuisissa hyväntekeväisyyshankkeissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Fermented blend (containing *Siberian ginseng (Eleutherococcus senticosus) root, *Maca (Lepidium meyenii) root, *Baobab (Adansonia digitata) fruit, *Turmeric (Curcuma longa) root, *Ginger (Zingiber officinale) root), *Cordyceps (Cordyceps sinensis) biomass, *Dandelion (Taraxacum officinale) leaf, *Nettle (Urtica dioica) leaf, *Ginger (Zingiber officinale) root, *Fennel (Foeniculum vulgare) seed, vegetable cellulose capsule (hydroxypropyl methyl cellulose)
Käyttöohje Ota 1-3 kapselia päivittäin.
Ravintosisältö 3 kapselia sisältää:

Organic Cordyceps 200mg, fermented Siberian ginseng 100mg,fermented organic maca 100mg, fermented organic baobab 100mg, fermented organic turmeric 80mg, fermented organic ginger root 20mg, organic herbal base of dandelion leaf, ginger root, fennel seed and nettle leaf
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Living Nutrition
Valmistaja Living Nutrition ltd
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut

Katso kaikki Living Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa