Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Lunette Kuukautiskuppi Koko 1, Pieni

33.4
Lunette Kuukautiskuppi Koko 1, Pieni
33,40 €
Helppokäyttöinen, turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto kuukautissiteille ja tamponeille.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Lunette Kuukautiskuppi on uudelleen käytettävä kuukautiskuppi. Kuukautiskuppi on turvallinen, hygieeninen ja luonnollinen vaihtoehto kertakäyttöisille kuukautissuojille. Kuukautiskupin etuna on se, ettei se muuta emättimen kosteustasapainoa eikä kuivata limakalvoja. Oikein käytettynä Lunette-kuukautiskuppi kestää vuosia, se on siis taloudellinen ja ympäristöystävällinen. Liity sinäkin tyytyväisten Lunette-kuukupin käyttäjien joukkoon!

Riippumattomassa asiakastyytyväisyystutkimuksessa 95 % vastanneista antoi parhaan arvosanan Lunette-kuukupille. Lunette-tutkimuksessa 88 % vastanneista kertoi elämänlaatunsa parantuneen kuukautisten aikana kuukautiskupin ansiosta.

Lunette-kuukautiskuppi koko 1 (pienempi) Suositellaan niukkaan kuukautisvuotoon ja erityisesti nuorille, myös ennen ensimmäistä yhdyntää käytettäväksi.

Kupin halkaisija on 41 mm, korkeus 47 mm, antenni 25 mm. Tilavuus on n. 25 ml. Valmistettu Suomessa.Lunette-kuukautiskupit


Lunette kuukautiskuppi on Suomessa valmistettu uudenlainen kuukautissuoja. Se on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista, on helppokäyttöinen, turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto kertakäyttöisille suojille. Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Lunette kuukautiskuppi on hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Yksi kuppi kestää käytössä 5-10 vuotta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0528
Pakkauskoko 1 kpl
Sisältää silikoni
Käyttöohje Lunette kuukautiskuppia on helppo käyttää: kuppi taitetaan ensin kaksin kerroin ja vielä pituussuunnassa kaksin kerroin. Kupin voi laittaa istuen, seisten tai kyykyssä, haara-asento helpottaa asennusta. Kuppi asennetaan alas emättimeen toisin kuin tamponi. Kuppi pysyy hyvin paikoillaan pienen alipaineen sekä emättimen lihasten ansiosta.

Kuppi tyhjennetään keskimäärin 2-4 kertaa vuorokaudessa ja sitä voidaan pitää jopa yön yli, kuitenkin enintään 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Kuppi huuhdellaan huolellisesti vedellä ja saippualla tyhjennyksen yhteydessä. Kuukautiskuppia voit säilyttää ilmavasti omassa säilytyspussissaan.

Sis. Lunette-kuukautiskupin, käyttöohjeet sekä puuvillaisen säilytyspussin.
Tuotemerkki Lunette
Valmistaja Lune Group Oy Ltd
Valmistusmaa Sudan
Arvostelut

Katso kaikki Lunette tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.