ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Lunette Pesuneste 150 ml

10.13
Lunette Pesuneste 150 ml
10,13 €

Saatavuus: Varastossa

Täydellinen puhdistusaine kuukautiskupeille.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Täydellinen puhdistusaine kuukautiskupeille. Puhtaushan on kaiken a ja o kuukautiskupin käytössä. Lunette Pesuneste on kehitetty erityisesti silikonisen kuukautiskupin puhdistamiseen. Se on hajustettu miedosti, muttei ärsyttävästi sitruunan ja eukalyptuksen eteerisillä öljyillä niiden hyvää tekevän vaikutuksen takia.

Jos peset kuukautiskuppia tavallisella käsisaippualla, se voi aiheuttaa emättimessäsi ärsytystä, turvotusta ja jopa tulehduksia. Lunetelta kerrotaan, ettei lempipesuneste ole tavallista saippuaa uudessa pakkauksessa, vaan olemme varta vasten kehittäneet sen kupin pesuun ja testanneet sen kerran jos toisenkin varmistaaksemme, että se on hyväksi sinulle ja kupillesi.

Lempipesuneste tehdään Suomessa, sitä ei ole testattu eläimillä, se sopii vegaaneille, siinä ei ole keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita, ja sen pH-arvo on emättimen luonnollista arvoa vastaava 3,5.Lunette-kuukautiskupit


Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1757
Pakkauskoko 150 ml
Sisältää 5-15 % Anionisia tensideja, hajustetta, Citral, d-Limonene, Limonene.
Käyttöohje Vain tippa riittää!
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Lunette
Valmistaja Lune Group Oy Ltd
Valmistusmaa Suomi
Arvostelut