ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Lunette Kuukautiskuppipyyhe 10 kpl

3.9
Lunette Kuukautiskuppipyyhe 10 kpl
3,90 €

Saatavuus: Varastossa

Kätevä vaihtoehto kuukautiskupin puhdistukseen, kun vettä ei ole saatavilla.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kuukautiskuppipyyhkeet ovat kätevä ja ekologinen vaihtoehto kuukautiskupin puhdistukseen silloin, kun vettä ei ole saatavilla. Pakkaus on siis loistava valinta esimerkiksi matkalle mukaan otettavaksi. Kuppipyyhe tuhoaa enemmistön bakteereista ja niitä on helppo kuljettaa mukana pienessä yksittäispakkauksessaan. Muistathan, että Kuppipyyhe on tarkoitettu vain kupin puhdistukseen eikä sovellu genitaalialueelle.Lunette-kuukautiskupit


Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0674
Pakkauskoko 10 kpl
Sisältää Kuppipyyhe on valmistettu maatuvasta viskoosista, joten sen voi kompostoida ja se maatuu kuudessa viikossa.
Käyttöohje Pyyhe on helppokäyttöinen: huuhtele kuppi ensin puhtaaksi vedellä tai pyyhi paperilla, ja pyyhi se sitten huolellisesti Lunette Kuppipyyhkeellä. Tämän jälkeen anna kupin kunnolla kuivahtaa ennen kuin laitat sen takaisin paikoilleen, jotta pyyhkeessä oleva alkoholi ehtii haihtua kupin pinnasta.

Suosittelemme myös, että käytät Lunette Kuppipyyhkeitä kupin desinfiointiin ennen kuukautisia ja kuukautisten jälkeen, esim. keittämisen sijasta.

Jos olet paikassa, jossa ei ole roska-astiaa käden ulottuvilla, voit huuhtoa pyyhkeen myös alas wc-pöntöstä.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Lunette
Valmistaja Lune Group Oy Ltd
Valmistusmaa Suomi
Arvostelut