ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

LUPAUS ja PUR Hyvinvointikauppa yhteistyöhön!

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Luonnonmukaisia valintoja terveyteen ja hyvään oloon

Iloisena voimme ilmoittaa, että olemme löytäneet toisistamme kumppanit, jotka jakavat samat arvot, iloitsevat ekologisuudesta ja luonnollisesta terveydestä sekä tähtäävät kaikella tavalla kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvuun. Yhdessä tulemme jatkossa järjestämään infoiltoja ja tapahtumia, jakamaan ja laajentamaan osaamistamme ja mm. suunnittelemaan millaiset puhtaat ja luonnonmukaiset ravintolisät olisivat paljon liikkuville sekä urheilijoille parhaat mahdolliset.

LUPAUS&PUR

PUR Hyvinvointikauppa tarjoaa kattavan valikoiman luonnonmukaisia vaihtoehtoja terveyteen ja hyvään oloon. Valikoimista löytyvät homeopaattiset ja antroposofiset valmisteet, fytovalmisteet ja ravintolisät, laaja valikoima korkealaatuisia, myös erikoisruokavalioihin sopivia luomuelintarvikkeita sekä luonnonkosmetiikkaa. Mukana myös hellävaraiset, ekologiset pesuaineet ja ihonhoitosarjat. Löytyypä kaupasta vielä lisäksi hyvän olon herkkuja tarjoava terveysbaari. PUR kauppa sijaitsee Kampissa osoitteessa Urho Kekkosen katu 8. PURin henkilökunta koostuu alojensa erikoisosaajista. Myymälässä palvelee ravintoneuvoja, joka opastaa asiakkaita ravintokysymyksissä, sekä homeopatiaan ja muihin luontaisterapioihin erikoistunut homeopaatti ja fytonomi. Kosmetiikkavalinnoissa auttaa luonnollisen ihonhoidon ja meikkien supertaiturina tunnettu ekokosmetologi.

Tasapainoiset, hyvinvoivat keho ja mieli

LUPAUS hyvinvointistudio tarjoaa Personal Training-, ravintovalmennus- ja mentaalivalmennuspalveluita. Valmennuksissa otetaan aina huomioon liikunta, ravinto, lepo sekä mieli, sillä kaikki liittyvät tiiviisti toisiinsa ja yhtä ei voi erottaa muista. LUPAUS tarjoaa mahdollisuuden elämäntapamuutokseen energisten, koulutettujen ja välittävien hyvinvointialan ammattilaisten ohjauksessa.

Liikunnan ja ravitsemuksen suhteen tietoa on ympärillämme enemmän kuin tarpeeksi. LUPAUS valmentajat auttavat juuri sinulle sopivien ratkaisujen löytämisessä ja uusien asioiden ja tapojen tuomisessa osaksi arkea ja elämää. Eteenpäin mennään pienin askelin, kannustava valmentaja auttaa ja seuraa etenemistä. LUPAUS valmentajat ovat kaikki kokeneita hyvinvoinnin ammattilaisia, koulutustaustoista löytyy mm. liikunnan, ravinnon ja Life Coachingin, Mindfulnessin ja hypnoosin osaamista.

Lönnrotinkatu 32 A:ssa sijaitseva avara ja valoisa LUPAUS hyvinvointistudio tarjoaa upeat puitteet rauhalliseen, omaan itseen keskittymiseen, mutta myös kovempaankin treeniin. Lihaskunnon kasvamisen lisäksi tavoitteena on aina myös kasvattaa tietämystä omasta itsestä ja omasta kehosta. Tällöin myös oman sisäisen äänen kuunteleminen on vaivattomampaa. Hyvä olo lähtee sisältä.

Tulevia tapahtumia

Kevään aikana tulemme järjestämään muutaman, yhteisen hyvinvointi-illan PUR-kaupalla. Yhdessä tulemme paneutumaan mm. seuraaviin teemoihin:

  • Mielen hyvinvointi ja kehittäminen sekä meditaatio
  • Keskivartalo kuntoon: miten tunnistaa suorien vatsalihasten erkaantuman ja millä tavalla sitä on mahdollista itse hoitaa
  • Liikkuvuusharjoittelu ja millaisesta liikunnasta kehomme nykyaikana eniten hyötyy

Ensimmäinen yhteistapahtuma tulee olemaan meditaatio-ilta, joka järjestetään 16.2.2016 klo 18.30-19.30. Illan vetää meditaatio-ohjaaja Kati Reijonen. Katin tervehdyksen voit katsoa täältä: https://www.youtube.com/watch?v=biPGEiNtGd0
Kaikki meditoinnista kiinnostuneet ovat tervetulleita! Tilaisuus on maksaa 5e, jonka voit halutessasi illan aikana hyvittää ostostesi yhteydessä PUR-kaupassa.Kuulemme mielellämme myös kommenttisi millaisia tapahtumia ja minkälaista infoa toivoisit

meiltä. Laita meille viestiä, sana on vapaa.

Lisätietoja antaa ja kommentoida voit myöhemminkin:

Riina Laaksonen
Hyvinvointistudio LUPAUS
[email protected]
Veronika Kantanen
PUR Hyvinvointikauppa
[email protected]
Tämä tiedote on julkaistu sekä LUPAUS hyvinvointistudion että PUR-kaupan blogissa.

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.