ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Maca tuo vireyttä ja virtaa

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Maca on Perusta kotoisin oleva superfood, jonka ravintosisältö on ensiluokkainen. Sen vaikutusta hyvinvointiin onkin tutkittu usean vuosikymmenen ajan. Maca on korkeimmalla kasvava ruokakasvi - sitä viljellään vuoriston puhtaassa ilmastossa jopa 4500 metrin korkeudessa. Jo vuosisatojen ajan macaa on käytetty voiman ja kestävyyden sekä seksuaalisen halukkuuden lisäämiseksi.

Maca on adaptogeeniksi kutsuttu rohdoskasvi, joka auttaa kehoa mukautumaan vaikeisiin ja muuttuviin olosuhteisiin. Jatkuvan stressin aikaansaama kuormitus immuunijärjestelmässä, ruoansulatuksessa ja hormonitoiminnassa laskee elinvoimaamme ja suorituskykyä. Adaptogeenit parantavat immuunijärjestelmän toimintaa ja tuovat vireyttä niin aivotoimintaan kuin suorituskykyynkin.

Maca superfood

Macan ravintosisältö on ensiluokkainen. Se sisältää 18 eri aminohappoa, kasvisteroleja, laajan skaalan vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita kuten kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, rikkiä, rautaa, fosforia, sinkkiä, kuparia, piitä ja mangaania. Maca tasapainoittaa hormonitoimintaa sekä miehillä että naisilla. Luonnon omaksi viagraksikin kutsuttu maca on tunnettu myös seksuaalista halukkuutta lisäävistä vaikutuksistaan.

Myös urheilijat ovat huomanneet macan positiiviset vaikutukset kohonneena suorituskykynä ja sen suosio onkin noussut aktiivisten, tavoitteellisesti treenaavien keskuudessa. Macasta on todettu olevan tehoa myös muistin ja oppimiskyvyn edistämiseen ja sen on arveltu auttavan addiktioista eroon pääsemisessä.

Maca-jauheen käyttökohteita

Macaa voidaan käyttää mm:
* stressin lievittämiseen
* kuukautiskipuihin
* PMS-oireisiin
* lisäämään energisyyttä
* lisäämään kestävyyttä
* lisäämään seksuaalista halukkuutta
* parantamaan fyysistä suorituskykyä
* lisäämään hapen määrää vedessä

Macan käyttö kannattaa aloittaa pienestä määrästä, 1/2 tl - 1 tl ja annosta voi nostaa vähitellen korkeammaksi, kunhan keho on ehtinyt tottua uuteen ruoka-aineeseen. Suositeltu päiväannos vaihtelee 1 tl - 2 rkl käytöstä riippuen.

Macan ollessa adaptogeeni on hyvä muistaa pitää tauko käytöstä aina kerran kuukaudessa, jotta keho ei sopeudu vaikutukseen minkä seurauksena teho voi alkaa heikentyä.

PUR maca-smoothie

Macasmoothie

Maistuuko maca mielestäsi hassulta? Oletko yrittänyt lisätä sitä ruokavalioosi, mutta tuloksetta?

Ei huolta - seuraava smoothieresepti kätkee loistavasti macan maun ja maistuu herkullisen suklaisalle. Sen sisältämä raakakaakao vaikuttaa myös vireystilaan ja terveyteemme positiivisesti. Kokeile siis rohkeasti ja ylläty positiivisesti! :)

MACASMOOTHIE
sekoita seuraavat aineet blenderissä tasaiseksi:

2 dl mantelimaitoa
1 jäätynyt banaani
2 taatelia
2 tl kaakaojauhetta
1 tl maca-jauhetta
ripaus suolaa
ripaus aitoa vaniljaa
Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.