ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Maitake Soma (Grifola frondosa sieniuute) 50 ml

26.95
Maitake Soma (Grifola frondosa sieniuute) 50 ml
26,95 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Maitake (Grifola frondosa) on tunnettu vastustuskykyä tukevista ominaisuuksistaan ja sen on osoitettu tukevan myös haiman toimintaa.

Suomalainen, turvallinen ja voimakas sieniuute.
Kuvaus

Yksityiskohdat

KÄÄPÄ Health käyttää paikallisia suomalaisia kantoja, jotka on testattu olevan korkealaatuisia. Osa sienistä on myös kerätty luonnonvaraisena puhtaista metsistä, koska luonnossa kasvavilla sienillä on korkeampi määrä lääkinnällisiä yhdisteitä ja KÄÄPÄ Health pyrkii täydellisyyteen tuotteissaan.

Uutettu 1:20-suhteella. Tämä varmistaa, että uute on erittäinen voimakas ja mukana tulevat kaikki tärkeät lääkinnälliset yhdisteet.

KÄÄPÄ Health tuoteperheelle ominaista on turvallisuus ja ekologisuus. Sienet kasvatetaan 100% Suomen luonnossa ja kaikki raaka-aineet ovat tarkasti jäljitettävissä.

Luonnossa pitkään kasvanut funktionaalinen sieni joutuu taistelemaan olemassaolostaan, mikä tekee siitä potentin ja vahvan. KÄÄPÄ Health tuotteissa on varmistettu lisäksi, että
tuotteisiin käytetään aina sienen itiöemää pelkän sienirihmaston sijaan. Sienet saavat siis kasvaa metsässä isoiksi ja komeiksi ennen KÄÄPÄ Health -tuotteeksi päätymistään.

Turvallisuus ja läpinäkyvyys ovat yrityksen ykkösprioriteetteja, joten kaikki sienet käyvät läpi perusteelliset säteily-, raskasmetalli- ja mikro-organismitestit ennen kauppaan
päätymistä. KÄÄPÄ Health -tuotteeseen tarttuessasi voit olla varma, että käsissäsi on laadukas, turvallinen ja ekologinen tuote.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.164
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Vesi, alkoholi (25%), maitake.
Käyttöohje KÄÄPÄ Health uutteet ovat voimaikkaita. Käyttö kannattaa aloittaa pienestä määrästä ja nostaa annostusta vähitelle. Suositeltu maksiminnostus on 2 ml päivässä.
Sieniuutteiden kanssa kannattaa pitää viikon tauko kolmen viikon käytön jälkeen ja aloittaa käyttö sitten uudelleen.

Ei raskaana oleville tai lapsille.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki KÄÄPÄ Health
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 539
Arvostelut