ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mandana Päivätär - Energisoiva Seremoniakylpysuola

39.9
Mandana Päivätär - Energisoiva Seremoniakylpysuola
39,90 €

Saatavuus: Varastossa

Kalevala Goddess Collection kylpysuolasarja on valmistettu käsityönä, puhtaan luontomme villikukista ja voimakasveista. Seremoniakylpy on Mandanan oma konsepti jossa nivoutuu yhteen juurtemme mytologia, voimakasvit, hiljentyminen ja kylpemiseen liittyvä syvempi rituaali.

Jokaiseen kylpysuolaan sisältyy linkki upeaan 30min. äänimatkaan, jossa juureva kehärummun syke, luonnon äänet ja muinainen laulu vie sinut syvälle
matkalle Kalevalan jumalattarien maailmaan.

Äänimatka on ladattava linkki jonka avulla voit itse tehdä oman seremoniakylvyn siellä missä sinä haluat!

Päivätär: Vitaalisuus & Valovoima

Päivätär on mytologiassamme Auringon jumalatar ja kylpysuolan teemana on oman sisäisen valon vahvistaminen auringon voimaisin kasvein ja kukin sekä voimaannuttavan äänimatkan avulla.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kylpysuolan raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja. Pohjana toimii Himalajan kidesuola, joka on mineraalirikas ja kehoa hellivä. Luomulaatuinen oliiviöljy kuljettaa hyvälaatuiset eteeriset öljyt suolaan imeytymään. Luontomme kukat ja kasvit vievät sinut luonnon keskelle missä ikinä oletkaan. Tuotesarja on käynyt läpi turvallisuusselvitykset ja on CPNP rekisterissä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.217
Pakkauskoko 100 g
Sisältää Himalajan ruususuolakide, Pihlajankukka/lehti, Koivunlehti, Juhannusruusu, Valkoapilan kukka, Särmäkuisma, Rosmariini, Päivänkakkara, Auringonkukka, Päivänlilja, Oliiviöljy, Sitruunan eteerinen öljy, Neilikan eteerinen öljy, Inkiväärin eteerinen öljy, Kardemumman eteerinen öljy ja Ylang Ylang eteerinen öljy
Tuotemerkki Mandana
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 399
Arvostelut