Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Beehive Manuka-hunaja NPA 20+ 454 g

79
Beehive Manuka-hunaja NPA 20+ 454 g

Special Price 79,00 €

Normaali hinta: 94,30 €

100% aitoa ja käsittelemätöntä, raakaa uusiseelantilaista manuka-hunajaa.

KESTO 4-2018
Kuvaus

Yksityiskohdat

Runsaasti antioksidantteja sisältävä, antibakteerinen ja viruksia torjuva Manuka-hunaja on todella monitehoinen ja käyttökokemuksien mukaan mm. ylläpitää vastustuskykyä, hoitaa hyttysenpuremia, psoriaasista ja tulehtunutta ihoa sekä tepsii vatsapöpöihin, sieni-infektioihin ja virusperäisiin tulehduksiin.

UMF/NPA merkintä kertoo, että hunajasta on mitattu ei-peroksidinen aktiiviisuus (non-peroxide activity). Juuri ei-peroksidista aktiivisuutta pidetään Manuka-hunajan tehon perustana.

Mitä korkeampi kerroin, sitä voimakkaampi teho. Kun haluat voimakkaan lääkinnällisen tehon, valitse 10+ tai korkeampi NPA tai UMF kerroin.Lääkinnällinen ja monipuolinen Manuka-hunaja


Manuka hunaja on tunnettu hunaja Uudesta Seelannista jota alkuperäiskansa on käyttänyt jo vuosisatoja sen lääkinnällisten ominaisuuksien takia. Nimi tulee Manuka pensaasta (Leptospermum Scoparium) jonka nektareita mehiläiset keräävät. Pensasta esiintyy ainoastaan Uudessa Seelannissa ja kuuluu tea tree ryhmään jolla on luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet yhdistettynä mehiläisten entsyymeihin antavat hunajalle erityisiä ominaisuuksia. Kaikilla hunajilla on tietynasteisia antibakteerisia ominaisuuksia, mutta ainoastaan Manuka hunaja on luokiteltu lääkinnälliseksi hunajaksi.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 454 g
Sisältää Manuka hunaja
Käyttöohje Manukaa on hyvä nauttia hyvinvoinnin tukena ja taudeilta ennaltaehkäisevästi noin teelusikallisen verran päivässä. Flunssan aikana 1 teelusikallinen 3-4 kertaa päivässä on hyvä määrä. Manuka hunaja on ruoka eikä se aiheuta haittaoireita vaikka söisi isoja määriä.

Älä kuumenna Manukaa, sillä kuumentaminen vie siltä tehoa.
Tuotemerkki Beehive
Valmistusmaa Uusi-Seelanti
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 20770
Arvostelut

Katso kaikki Beehive tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa