Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Mia Höytö Cosmetics KAUNIS Facial Cleansing Gel -Puhdistusgeeli 150 ml

32.3
Mia Höytö Cosmetics KAUNIS Facial Cleansing Gel -Puhdistusgeeli 150 ml
32,30 €
Kotimainen, hellävarainen ja luonnonmukainen puhdistusgeeli.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Hellävarainen puhdistusgeeli, joka puhdistaa iholta meikin sekä epäpuhtaudet. Sokerista saatava sokeritensidi puhdistaa ihon hellävaroen. Sokeritensidi on hellävarainen, mutta tehokas puhdistaja, jolloin se ei kuivata ihoa. Aloevera kosteuttaa ihoa. Ruiskukkavesi rauhoittaa ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa.

Tämä luonnonkosmetiikkatuote sisältää ruiskukkaisvettä, jonka tanniinit vilkastuttavat solujen aineenvaihduntaa. Se myös rauhoittaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia antaen raikkaa tunteen puhdistuksen jälkeen. Aloevera-uute kosteuttaa ja hoivaa ihoa puhdistuksen aikana. Aloevera sisältää kasvientsyymejä, jotka pehmentävät ihoa poistamalla kuollutta solukkoa ihon pinnalta. Se myös supistaa ihohuokosia, kiinteyttää ihoa sekä stimuloi solujen uusiutumista.

Jos sinulla on erityisen kuiva iho voit sekoittaa Kaunis-kasvojenpuhdistusgeeliin pienen määrän Ihana- tai Unelma-voidetta. Näin saat puhdistusgeelistä entistä kosteuttavamman version.Mia Höytö Cosmetics - Ylelliset ja laadukkaat ihonhoitotuotteet


Mia Höytö Cosmetics syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan.
Sarjan takana on Mia Höytö, nuori nainen, jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi luonnonmukaista kauneudenhoitoa kohtaan.
Mian iho joutui koville Suomen vaativassa ilmastossa, mutta toimivia ja oikeanlaisia ihonhoitotuotteita oli vaikea löytää.
Lopulta Mia päätti tarttua haasteeseen ja kehittää itse hoitavan luonnonkosmetiikkasarjan.
Yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa kehitetty Ecocert-sertifioitu ihonhoitosarja lanseerattiin syksyllä 2012.
Tällä hetkellä Mia Höytö -tuotteita saa jo kahdeksasta maasta ja yritys kasvaa nopealla tahdilla.

Rakkaus Suomea ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan inspiroi meitä käyttämään luonnonmukaisia raaka-aineita suoraan suomalaisesta luonnosta. Parhaat raaka-aineet hellivät ihoa sekä suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta. Tuotteemme sisältävät paljon siemenöljyjä ja kasviuutteita. Käytämme pohjoisen luonnon aarteista muun muassa tyrniä sekä mustaherukkaa. Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Tuotteiden toimivuuden lisäksi arvostamme kauniita ja yksinkertaisia pakkauksia, jotka tuovat ripauksen luksusta kylpyhuoneeseesi. Haluamme tarjota sinulle puhtaan ja laadukkaan ihonhoitosarjan, joka saa sinut hymyilemään ja tuo kauneutta ja ylellisyyttä ihonhoitohetkiisi. Me Mia Höydöllä olemme ylpeitä työstämme ja olemme varmoja, että sinäkin tulet ihastumaan tuotteisiimme!

LAATU JA LUONNONMUKAISUUS

Haluamme, että tuotteemme todella toimivat, joten panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen parhaiden suomalaisten ammattilaisten kanssa.

PUHTAUS

Osoituksena luonnonmukaisuudesta meille on myönnetty arvostettu Ecocert-sertifikaatti.

ELÄINKOKEETTOMUUS

Tuotteet testataan vapaaehtoisilla ihmisillä ja ne käyvät läpi tiukat toksikologiset testit. Emme käytä eläinkokeita.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 150 ml
Sisältää Aqua (water), Centaurea Cyanus Flower Water* (cornflower water), Decyl Glucoside (sugar based cleanser), Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract* (aloevera leaf extract), glycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum**, Geraniol**, Linalool**, d-Limonene**
•Ingredient from Organic Farming ◦Natural essential oils
◦99% of the total ingredients are from natural origin
◦13% of the total ingredients are from Organic Farming

Käyttöohje Kaunis-kasvojenpuhdistusgeeliin käyttöön on kaksi vaihtoehtoa. Levitä tuote kosteiden käsien kautta kuivalle iholle tai vaihtoehtoisesti kostuttaa kasvot ensin kevyesti vedellä. Vaahdota ja lämmitä tuote kämmenellä. Puhdista kasvot pyörivin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Huuhtele kasvot ja toista puhdistusrituaali. Puhdistaessasi kasvot kahteen kertaan saat varmasti puhtaan ihon. Ensin puhdistetaan iholta meikki ja sen jälkeen epäpuhtaudet kasvoilta.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Mia Höytö Cosmetics
Valmistaja Mia Höytö Oy
Valmistusmaa Suomi
Sertifioinnit Ecocert
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 215,44 €
Arvostelut

Katso kaikki Mia Höytö Cosmetics tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa