ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mono Heart Chakra Oil - Sydänchakra Öljy 10ml

23.9
Mono Heart Chakra Oil - Sydänchakra Öljy 10ml
23,90 €

Saatavuus: Varastossa

Mono chakra-öljyt ovat täysin luonnollisia ja ne valmistetaan käsin pienissä erissä optimaalisen tuoreuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Öljyt ravitsevat sekä ihoa, että mieltä. Todellista kasvien alkemiaa!

Vaikuttavat ainesosat:
- Ruusu
- Santelipuu
- Neroli
- Kardemumma
Kuvaus

Yksityiskohdat

"Olen rakastettu. Olen rakastava. Olen myötätuntoinen."

Sydänchakra on rakkauden, tasapainon ja yhteyden keskus: rakkaus itseä kohtaan, myötätunto ja ehdoton rakkaus, samoin kuin empaattisuus, anteliaisuus, kiltteys ja kunnioitus.

Chakran ollessa tukkeutuneena tai epätasapainossa saatamme tuntea itsemme vetäytyneeksi, eristyneeksi, yksinäiseksi, ujoksi, emotionaalisesti väsyneeksi, pelokkaaksi, kyvyttömiksi antamaan anteeksi toisillemme tai siirtymään eteenpäin aiemmista kokemuksista ja olemme liian kriittisiä sekä itsellemme että muille. Saatamme myös kokea masennusta, sosiaalista ahdistusta, kateellisuutta ja epäilyn tunteita sekä puuttuvaa myötätuntoa. Fyysisesti meillä voi olla yläselän ongelmia, hengitys-, verenkierto- ja immuniteettiongelmia.

Kun chakra on avoin ja tasapainoinen ymmärrämme, että rakkaus yhdistää kaiken - emme ole vain rakastavia toisille, vaan rakastamme myös itseämme. Olemme anteeksiantavia sekä itsellemme että muille ihmisille. Pystymme ymmärtämään ja ottamaan selvää tunteistamme paremmin. Tiedämme, milloin meidän on sanottava ei, missä menevät rajat tunne-elämässämme ja milloin meidän pitää keskittyä huolehtimaan omasta itsestämme.


Öljy on vahvistettu ruusukvartsin rauhoittavalla ja rakastavalla värähtelyenergialla. Ruusukvartsi on kaunis vaaleanpunainen kivi, joka rauhoittaa ja parantaa. Se on rakkauden ja kauneuden kivi, joka herättää syvän yhteyden ja rakkauden tunteen. Auttaa sinua antamaan anteeksi, vapauttamaan jännityksen ja poistamaan negatiiviset energiat ja tunteet.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.069
Pakkauskoko 10 ml
Sisältää Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Tocopherol***, Santalum spicata (Sandalwood) Wood Oil*, Elettaria cardamomum (Cardamom) Seed Oil*, Citrus aurantium (Neroli) Flower Oil*, Rosa centifolia (Rose) Flower Extract

*Certified organic ***Non-GMO

Naturally occurring in essential oils - Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

All ingredients are ethically and sustainably sourced.

100% Natural | Vegan | Cruelty Free
Käyttöohje Ravista pulloa ja levitä sitten öljyä sydämen alueelle rinnalle tai ranteisiin ja hengitä syvään tuoksua.


Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin. Älä lisää rikkinäiselle iholle. Konsultoi lääkäriäsi ennen käyttöä raskaana ollessa.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa poissa suorasta auringonvalosta. Avattu pullo kannattaa käyttää vuoden sisällä.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Mono Naturoils
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 2390
Arvostelut