ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mono Radiance Luxury Facial Mask - Jauhemainen Kasvonaamio 50ml

37

Lisää kuvia

Mono Radiance Luxury Facial Mask - Jauhemainen Kasvonaamio 50ml
37,00 €
L
V

Saatavuus: Varastossa

Palauta ihosi kirkkaus tällä lempeällä, mutta tehokkaalla jauhemuodossa olevalla kasvonaamiolla.

Naamio on ihana sekoitus kukkien terälehtiä, hienoa savea, superruokia ja monia upeita ravitsevia ainesosia. Radiance kasvonaamio puhdistaa, pehmentää ja kosteuttaa ihon. Kasvonaamio kuorii ihon hellävaraisesti ja tuo iholle ravinteita ja antioksidantteja. Jättää ihon terveeksi ja pehmeän hehkuvaksi.

Syvästi ravitseva, pehmentävä ja kevyesti kuoriva. Täynnä antioksidantteja, C-vitamiinia, mineraaleja, entsyymejä ja luonnollisesti johdettuja alfahydroksihappoja.

Ei sisällä eteerisiä öljyjä. Naamio tuoksuu suklaalta ja marjoilta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Mineraalirikas vaaleanpunainen savi (ruususavi) puhdistaa ja kuorii kevyesti poistamatta ihon omia luonnollisia öljyjä. Ruusunlehtijauhe rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa. Raakakaakao, punainen maca, maarianohdake, ruusunmarja ja ginkgo biloba ovat erittäin ravitsevia ja uudistavia sekä ne sisältävät runsaasti antioksidantteja. Rauhoittava ja parantava marshmallow root (rohtosalkoruusu) on tunnettu myös sen loistavasta tulehdusta hillitsevästä ominaisuudestaan. Kurpitsa tuo naamioon kevyesti kuorivia entsyymejä, antioksidantteja, beetakaroteenia ja monia muita iholle hyödyllisiä vitamiineja ja mineraaleja sekä poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja jättää ihon sileäksi ja hehkuvaksi.

Rypäleenkuoriuute (30% polyfenolia) saa ihon näyttämään nuoremmalta ja vahvemmalta. Hibiscus, joka on luonnollinen alfahydroksihappojen (AHA) lähde ja runsas C-vitamiinin lähde, auttaa lisäämään ihon elastisuutta sekä kuorii ihoa hellästi. Luonnon oma superfood acai marja suojelee ihoa ympäristön vapailta radikaaleilta.

Naamio on vahvistettu rubiinin korkeatasoisella värähtelyenergialla. Rubiini on iloisuuden ja positiivisuuden kivi, joka kannustaa iloa, intohimoa, spontaanisuutta ja innostusta elämään! Edistää selkeää mieltä, rohkaisee negatiivisten energioiden poistamista polultasi ja tuo positiivisuuden, luottamuksen ja motivaation tunteen. Auttaa voittamaan uupumuksen ja uneliaisuuden, vahvistaen energiaa ja elinvoimaa.

Aktivoidaksesi naamion ainesosat, mittaa yksi teelusikallinen naamiojauhetta kulhoon ja sekoita pieneen määrään (lisää tipoittain) lämmintä vettä. Seoksesta tulee kuohkea tahna.

Käyttö naamiona: Levitä tahnaa puhdistetuille kasvoille ja jätä 10-20 minuutiksi iholle (älä anna naamion kuivua kokonaan). Poista naamio lämpimällä ja kostealla kasvoliinalla. Kasvonaamion jälkeen levitä iholle sen vielä ollessa kostea kasvoöljy tai balmi.

Käyttö kuorintana: Levitä tahna puhdistetuille kasvoille hellävaraisin, pyörivin liikkein. Poista lämpimällä ja kostealla kasvoliinalla tai vedellä. Hiero kosteita kasvoja hetki ja lisää sitten kasvoöljy tai balmi.

Vinkki: Kosteuta ihoa kasvonaamion levityksen ajan esimerkiksi kasvovedellä tai kukkaisvesillä kuten ruusuvedellä. Myös jäähdytetty kamomilla tai hibiskustee toimii kosteutukseen, samoin kuin aloe vera mehu.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.142
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Rosa Alba Petal Powder*, Montmorillonite^, Illite^, Ginkgo biloba Leaf Powder*, Rosa canina Powder*, Althaea officinalis Root Powder, Silybum marianum Powder*, Vitis vinifera Skin Extract, Lepidium peruvianum Powder*, Hibiscus sabdariffa Flower Powder*, Euterp oleracea Fruit powder*, Theobroma cacao Powder* ^^, Cucurbita pepo Fruit Powder, Withania somnifera Root Powder*

*Certified Organic ^Natural Mineral ^^Community/Fairly-Traded

All ingredients are ethically and sustainably sourced.

100% Natural | Vegan | Cruelty Free
Tuotemerkinnät Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Mono Naturoils
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 740
Arvostelut