ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mono Root Chakra Oil - Juurichakra Öljy 10ml

Mono Root Chakra Oil - Juurichakra Öljy 10ml
23,90 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Marraskuun ajan Mono chakra-öljyn ostajalle kaupan päälle Solaris chakra-tee! Lisää haluamasi tee ostoskoriisi täältä. Alennus tulee näkyviin verkkokaupan kassalla.Mono chakra-öljyt ovat täysin luonnollisia ja ne valmistetaan käsin pienissä erissä optimaalisen tuoreuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Öljyt ravitsevat sekä ihoa, että mieltä. Todellista kasvien alkemiaa!

Vaikuttavat ainesosat:
- Patsuli
- Seetripuu
- Myrrh
- Vetiver
- Santelipuu
- Kardemumma
Kuvaus

Yksityiskohdat

"Näen selkeästi. Ajattelen selkeästi. Luotan intuitiooni."

Juurichakra on yhteytemme maahan ja meitä ympäröivään fyysiseen maailmaan sekä turvallisuuden ja selviytymisen (perustarpeet) keskukseemme. Se on myös koko chakrajärjestelmän perusta. Jotta meillä olisi terve ja avoin chakrajärjestelmä, on tärkeää tasapainottaa juurihakra ensin.

Chakran ollessa tukkeutuneena tai epätasapainossa meistä saattaa tuntua siltä, että meillä on puutteita itseluottamuksessa, olemme huolissamme fyysisestä tai taloudellisesta turvallisuudestamme, olemme epävarmoja tai olemme menettäneet yhteytemme luontoon. Fyysisesti voimme tuntea olevamme alttiita vihalle tai aggressiolle, olevamme pelokkaita tai epäröiviä. Saatamme myös kokea ahdistusta tai masennusta. Myös alaselän, virtsarakon ja jalkojen ongelmat sekä ummetus tai iskias voivat liittyä juurichakraan.

Kun chakra on avoin ja tasapainoinen tunnemme itsemme keskittyneeksi, maadoitetuksi (sekä fyysisesti että henkisesti) ja yhteydessä maahan. Tunnemme olomme turvalliseksi, pystymme olemaan rohkeita ja kekseliäitä. Olemme rauhassa, luotamme enemmän itseemme ja olemme tyytyväisiä elämäämme.

Öljy on vahvistettu hematiitin maadoittavalla ja tasapainottavalla energialla. Hematiitti on maadoittava, tasapainottava ja suojaava kivi, joka yhdistää meidät maailmaan. Jäähdyttävä ja rauhoittava, se imee itseensä negatiivista energiaa, auttaa kirkastamaan mielen ja stimuloi keskittymistä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.069
Pakkauskoko 10 ml
Sisältää Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Tocopherol***, Pogostemon cablin (Patchouli) Leaf Oil*, Cedrus atlantica (Cedarwood) Bark Oil*, Vetiveria zizanoides (Vetivert) Root Oil*, Santalum spicata (Sandalwood) Wood Oil*, Commiphora myrrha (Myrrh) Resin Oil*, Elettaria cardamomum (Cardamom) Seed Oil*, Citrus aurantium amara (Petitgrain) Leaf/Twig Oil*, Eugenia caryophyllus (Clove) Bud Oil*

*Certified organic ***Non-GMO

Naturally occurring in essential oils - Citral, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool
Käyttöohje Ravista pulloa ja levitä sitten öljyä alaselälle, jalkoihin, jalkapohjiin tai ranteisiin ja hengitä syvään tuoksua.


Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin. Älä lisää rikkinäiselle iholle. Konsultoi lääkäriäsi ennen käyttöä raskaana ollessa.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa poissa suorasta auringonvalosta. Avattu pullo kannattaa käyttää vuoden sisällä.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Mono Naturoils
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 2390
Arvostelut