ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mono Serenity - Blue Tansy Kasvoöljy 20ml

51.5

Lisää kuvia

Mono Serenity - Blue Tansy Kasvoöljy 20ml
51,50 €
L
V

Saatavuus: Varastossa

Ainutlaatuinen sinisen värinen kasvoöljy suojaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Sisältää tehokkaita kasviravinteita ja tulehduksia hillitseviä ainesosia, jotka auttavat pitämään ihon rauhallisen tasapainoisena ja hehkuvana. Öljy tuoksuu pehmeän kukkaiselta ja hedelmäiseltä, herkullinen tuoksu rentouttaa mieltä ja poistaa stressiä ja jännitteitä.

Ainutlaatuisessa kasvoöljyssä on hyödynnetty Blue tansyn tulehduksenvastaista ja rauhoittavaa vaikutusta, saksalaista kamomillaa, antioksidanttirikasta ja virkistävää passionhedelmää ja kameliaa, parantavaa kehäkukkaa ja kärsämöä sekä kosteuttavaa manteli-ja oliivi skavalaania. Jokainen pisara tätä hienoa öljyä tuo iholle ravitsevia vitamiineja, mineraaleja ja välttämättömiä omega-rasvahappoja sekä voimakkaita, luonnollisia antioksidantteja.
Kuvaus

Yksityiskohdat

- Tasapainottaa ja rahoittaa ihoa
- Vähentää ihon punoitusta, tulehdusta ja ärsytystä
- Vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta
- Suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta
- Edistää ihosolujen uusiutumista
- Vahvistaa ihon kollageenin tuotantoa, elastisuutta ja kiinteyttä
- Ihoa syvästi ravitseva, kosteuttava ja pehmentävä
- Parantaa ihon sävyä ja tekstuuria
- Häivyttää pieniä juonteita
- Lisää ihon hehkua

Öljy on vahvistettu akvamariinin rauhoittavalla ja hoivaavalla energialla. Puhdistava ja rauhoittava kivi. Sen rauhoittavat energiat auttavat vähentämään stressiä, rauhoittamaan pelkoja ja hiljentämään mielen. Tuo rauhan, ilon, rakkauden ja onnellisuuden tunteita. Tulehduksia rauhoittava.

Käytä iltaisin ihonpuhdistuksen jälkeen. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Lämmitä muutama tippa kämmenissäsi, levitä sitten öljyä tai hiero varovasti puhtaalle, kostealle iholle kevyin liikkein.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.09
Pakkauskoko 20 ml
Sisältää Passiflora edulis (Passionfruit) Seed Oil*, Camellia oleifera (Camellia) Seed Oil*, Squalane / Olea europaea Fruit Oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil*, Carapa guaianensis (Andiroba) Seed Oil** ^^, Calendula officinalis (Calendula) Extract*, Tocopherol (Natural Vitamin E)*** , Tanacetum annuum (Blue Tansy) Flower Oil*, Chamomilla recutita (German Chamomile) Flower Oil*, Helichrysum italicum (Helichrysum) Flower Oil*, Achillea millefolium (Yarrow) Oil*

Naturally occurring in essential oils - Benzyl Cinnamate, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

*Certified Organic **Wild Harvested ***Non-GMO ^^Community/Fairly Traded

All ingredients are ethically and sustainably sourced.
Tuotemerkinnät Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Mono Naturoils
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 2575
Arvostelut