ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mono Sol - Beauty Balm 30ml

58

Lisää kuvia

Mono Sol - Beauty Balm 30ml
58,00 €
L
V

Saatavuus: Varastossa

Ylellinen ja monikäyttöinen tuote sekä iholle että aisteille! Balmissa yhdistyy 18 kasvikunnan ainesosaa, jotka on kaikki valittu niiden terapeuttisten ominaisuuksien perusteella. Täydellisen tasapainoinen balmi toimii harmonisesti myös solutasolla, sillä se ei vain ravitse, suojaa, pehmennä, helli ja rauhoita arvokasta ihoasi, vaan myös rentouttaa mieltä ja antaa todella aistillisen kokemuksen.

Balmissa on hyödynnetty luomulaatuisten kasvien ravinteita. Sisältää muun muassa murumurua, cupucauta, kokumia, buritia, granaattiomenaa, sacha inchia, vihreitä kahvipapuja, tyrniä, frankincencea (olibaanihartsi), kurkumaa ja patsulia. Tämä herkullisen mausteisen tuoksuinen balmi on ainutlaatuinen ja täynnä vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja omega-rasvahappoja jotka toimivat synergisesti yhdessä.

Balmin koostumuksessa ei ole vahoja, vettä tai sheavoita. Ainutlaatuinen, kauniin silkkinen ja kermainen tekstuuri, joka sulaa välittömästi joutuessaan ihon kanssa kosketukseen ja muuttuu luksus-öljyksi, joka ei ole raskas tai rasvainen, mutta kuitenkin hellii ihoa ja tuottaa välittömiä sekä pitkäkestoisia vaikutuksia, jotka voi nähdä ja tuntea.

Balmi on lämpöherkkä ja se voi muuttua nestemäiseksi lämpimässä. Tämä on täysin normaalia ja ei vaikuta tuotteen tehokkuuteen. Mutta se vaikuttaa tuotteen tekstuuriin, joka voi olla kiinteä, puolikiinteä tai nestemäinen riippuen kodin lämpötilasta. Jos tuote menee nestemäiseksi, sekoita sitä jotta se tasoittuu.
Kuvaus

Yksityiskohdat

- Vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta
- Edistää ihosolujen uusiutumista ja elastisuutta
- Vahvistaa ihon kollageenin tuotantoa, elastisuutta ja kiinteyttä
- Ihoa syvästi ravitseva, kosteuttava ja pehmentävä
- Parantaa ihon sävyä ja tekstuuria
- Lisää ihon hehkua
- Rauhoittaa ja rentouttaa mieltä, tasapainottaa tunteita

Balmi on vahvistettu aurinkokiven voimakkaalla energialla. Kaunis, lempeä mutta voimakas parantava kivi, auringon värinen. Tuo valoa, lämpöä ja positiivisuutta elämääsi, parantaa itsetuntoa ja itseluottamusta ja edistää parantumista syvemmällä tasolle.

Lämmitä pieni määrä balmia sormenpäiden välillä, paina sitten tai hiero varovasti puhtaalle, kostealle iholle pienillä, kevyillä, ylöspäin suuntautuvilla liikkeillä. Suosittelemme aloittamista pienestä määrästä ja levittämistä tarvittaessa hiukan enemmän - jo pieni määrä usein riittää.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.159
Pakkauskoko 30 ml
Sisältää Astrocaryum murumuru (Murumuru) Seed Butter** ^^, Garcinia indica (Kokum) Seed Butter** ^^, Theobroma grandiflorum (Cupuacu) Seed Butter** ^^, Sclerocarya birrea (Marula) Seed Oil*, Coffea arabica (Green Coffee) Seed Oil*, Mauritia flexuosa (Buriti) Fruit Oil** ^^, Camellia oleifera (Camellia) Seed Oil*, Plukenetia volubilis (Sacha Inchi) Seed Oil*, Calodendrum capense (Yangu) Seed Oil** ^^, Punica granatum (Pomegranate) Seed Oil*, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Pulp Extract*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Extract*, Tocopherol (Natural Vitamin E)***, Boswellia neglecta(Frankincense) Resin Oil*, Pogostemon cablin (Patchouli) Leaf Oil*, Ubiquinone, Commiphora myrrha (Myrrh) Resin Oil**, Santalum spicata (Sandalwood) Wood Oil*, Curcuma longa (Turmeric) Root Oil*, Helianthus annus (Sunflower) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*

Naturally occurring in essential oils - Farnesol, Limonene

*Certified Organic **Wild Harvested *** Non-GMO ^^Community/Fairly-Traded

All ingredients are ethically and sustainably sourced. 100% Cruelty Free & Vegan.
Käyttöohje Sisältää mirhaa, joten tuotetta ei suositella raskaana olevalle.
Tuotemerkinnät Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Mono Naturoils
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 58
Arvostelut