ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mono Solar Plexus Oil Chakra Öljy 10ml

23.9
Mono Solar Plexus Oil Chakra Öljy 10ml
23,90 €

Saatavuus: Varastossa

Mono chakra-öljyt ovat täysin luonnollisia ja ne valmistetaan käsin pienissä erissä optimaalisen tuoreuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Öljyt ravitsevat sekä ihoa, että mieltä. Todellista kasvien alkemiaa! Vaikuttavat ainesosat: - Greippi - Inkivääri - Sitruuna - Mustapippuri - Piparminttu

Kuvaus

Yksityiskohdat

"Olen itsevarma. Olen energinen. Olen voimakas."

Solar Plexus chakra on identiteettimme ja persoonallisuutemme keskipiste - henkilökohtaisen voimamme, elinvoiman, itsetunnon, tahdonvoiman, itseluottamuksen ja fyysisen energian lähde.

Chakran ollessa tukkeutuneena tai epätasapainossa voimme kokea hallinnan puutteen elämässämme, identiteetin menetyksen, avuttomuuden tunteen. Saatamme kärsiä alhaisesta itsetuntemuksesta, meille voi olla vaikeaa asettaa rajoja, hyväksyä kritiikkiä tai tuntea olevamme liian kriittisiä ja tuomitsevia. Fyysisesti meillä voi olla tunnepurkauksia, suuttumuksia tai aggressioita. Saatamme tulla itsekkäiksi, ylimielisiksi, pahantuulisiksi ja tuntea usein olevamme stressaantuneita. Meillä voi olla myös ruoansulatus-, maha-, maksa-, haima- tai sappirakon ongelmia ja syömishäiriöitä ja/tai alhaiset energiatasot.

Kun chakra on avoin ja tasapainoinen, tunnemme itsemme vahvaksi, itsevarmaksi, energiseksi, keskittyneeksi ja voimaantuneeksi. Olemme varmoja omasta identiteetistämme, tunnemme olomme mukavaksi omissa nahoissamme ja olemme varmoja siitä, mitä meidän pitää tehdä menestyäksemme. Luotamme kykyihimme ja ymmärrämme, että meillä on voima valita: voittaa pelko, ottaa vastuu elämästämme, hallita ajatuksemme ja tehdä tietoinen valinta, muuttamalla ajatuksemme teoiksi.


Öljy on vahvistettu sitriinin voimakkaalla värähtelyllä, lämpimällä ja iloisella energialla. Lämmin ja lohduttava runsauden kivi, jota usein kuvataan kristalliksi pakatuksi auringonpaisteeksi. Sitriini lisää koko kehon parantavaa energiaa ja on täynnä positiivisia värähtelyjä, lähettäen lämpimää energiaa, joka edistää iloa, onnellisuutta ja optimismia, vahvistaa sisäistä valoa ja torjuu masennusta, stressiä ja yleistä onnettomuutta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.069
Pakkauskoko 10 ml
Sisältää Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Tocopherol***, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil*, Citrus limon (Lemon) Peel Oil*, Zingiber officinale (Ginger) Root Oil*, Piper nigrum (Black Pepper) Fruit Oil*, Mentha piperita (Peppermint) Leaf Oil*

*Certified organic ***Non-GMO

Naturally occurring in essential oils - Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

All ingredients are ethically and sustainably sourced.

100% Natural | Vegan | Cruelty Free
Käyttöohje Ravista pulloa ja levitä sitten öljyä ylävatsan alueelle, noin viisi senttiä navan yläpuolelle, tai ranteisiin ja hengitä syvään tuoksua.


Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin. Älä lisää rikkinäiselle iholle. Konsultoi lääkäriäsi ennen käyttöä raskaana ollessa.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa poissa suorasta auringonvalosta. Avattu pullo kannattaa käyttää vuoden sisällä.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Mono Naturoils
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 2390
Arvostelut