ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mono Third Eye Chakra Oil - Otsachakra Öljy 10ml

23.9
Mono Third Eye Chakra Oil - Otsachakra Öljy 10ml
23,90 €

Saatavuus: Varastossa

Mono chakra-öljyt ovat täysin luonnollisia ja ne valmistetaan käsin pienissä erissä optimaalisen tuoreuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Öljyt ravitsevat sekä ihoa, että mieltä. Todellista kasvien alkemiaa!

Vaikuttavat ainesosat:
- Kamomilla
- Santelipuu
- Palo Santo
- Myrrh
- Muskatellisalvia
- Petitgrain
Kuvaus

Yksityiskohdat

"Näen selkeästi. Ajattelen selkeästi. Luotan intuitiooni."

Kolmas silmä, eli otsachakra on intuition, viisauden, ajattelun ja maailman käsityksen keskipiste, ja se on yhteydessä henkisyyteemme

Chakran ollessa tukkeutuneena tai epätasapainossa saatamme tuntea olevamme irrallisia maailmankaikkeudesta, pelätä tuntematonta tai meillä voi olla vaikeuksia käyttää intuitiotamme. Fyysisesti saatamme tuntea olevamme mieleltämme häkeltyineitä, sumuisia tai uupuneita, ja meidän on vaikea keskittyä tai käsitellä tietoja. Meillä voi myös olla muistiongelmia, päänsärkyä ja migreeniä, samoin kuin ongelmia silmissä, korvissa, nenässä ja hermostossa.

Kun chakra on avoin ja tasapainoinen, pystymme näkemään ja ymmärtämään sekä sisäistä että ulkoista maailmaa - näemme elämän selkeästi, pystymme kokemaan ajatukset selkeinä ja olemaan tietoisia. Pystymme saavuttamaan hengellisen täyttymyksen, pääsemään syvempiin totuuksiin ja omaamaan vahvaa intuitiota (ja kykenevä laajentamaan intuitioamme) ja emotionaalista tasapainoa, jolloin voimme elää täyttymyksellistä elämää rauhassa.


Öljy on vahvistettu Lapis Lazulin korkealla värähtelyenergialla - rauhan ja suojan kivellä, joka auttaa kuromaan etäisyyttä fyysisen maailman ja henkisen maailman välillä. Se tuo rauhaa, harmoniaa ja syvää sisäistä itsetuntemusta ja parantaa viestintää korkeamman itsensä kanssa. Kannustaa itsetuntemusta, avoimuutta ja rehellisyyttä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.069
Pakkauskoko 10 ml
Sisältää Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Tocopherol***, Santalum spicata (Sandalwood) Wood Oil*, Anthemis nobilis (Roman Chamomile) Flower Oil*, Bursera graveolens (Palo Santo) Wood Oil*, Salvia sclarea (Clary Sage) Flower Oil*, Commiphora myrrha (Myrrh) Resin Oil*, Citrus aurantium amara (Petitgrain) Leaf/Twig Oil*, Ferula galbaniflua (Galbanum) Gum Oil

*Certified organic ***Non-GMO

Naturally occurring in essential oils - Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

All ingredients are ethically and sustainably sourced.

100% Natural | Vegan | Cruelty Free
Käyttöohje Ravista pulloa ja levitä sitten öljyä kulmakarvojen väliin otsalle tai ranteisiin ja hengitä syvään tuoksua.


Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin. Älä lisää rikkinäiselle iholle. Konsultoi lääkäriäsi ennen käyttöä raskaana ollessa.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa poissa suorasta auringonvalosta. Avattu pullo kannattaa käyttää vuoden sisällä.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Mono Naturoils
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 2390
Arvostelut