ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mono Tranquility - Blue Tansy Balm 30ml

62

Lisää kuvia

Mono Tranquility - Blue Tansy Balm 30ml
62,00 €
L
V

Saatavuus: Varastossa

Timanttinen tuote sekä iholle että aisteille! Balmissa yhdistyy 14 kasvikunnan ainesosaa, jotka on kaikki valittu niiden terapeuttisten ominaisuuksien perusteella. Balmissa yhdistyvät tulehduksia hillitsevät ainesosat sekä antioksidantit. Kauniin sininen, ylellinen ja silkkinen balmi toimii solutasolla, sillä se ei vain ravitse, suojaa, pehmennä, helli ja rauhoita arvokasta ihoasi, vaan myös rentouttaa mieltä ja antaa todella aistillisen kokemuksen.

Balmissa on hyödynnetty blue tansyn tulehduksenvastaista ja rauhoittavaa vaikutusta, saksalaista kamomillaa, viilentävää ja erittäin kosteuttavaa babassua sekä antioksidanttirikasta cupuacua, kokumia ja kamelliaa. Murumuru vahvistaa ja calendula (kehäkukka) parantaa ihoa. Balmi sisältää ihoa ravitsevia vitamiineja, omega-rasvahappoja ja voimakkaita luonnollisia antioksidantteja.

Tämä tuote on monikäyttöinen! Balmia voidaan käyttää rauhoittavana ja kosteuttavana silmänympärysvoiteena, puhdistavana balsamina sekä huulihoitoon, kynsinauhoille, käsille, jaloille… Mahdollisuuksia on monia.
Kuvaus

Yksityiskohdat

- Tasapainottaa ja rahoittaa ihoa
- Vähentää ihon punoitusta, tulehdusta ja ärsytystä
- Suojaa vapailta radikaaleilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta
- Vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta
- Edistää ihosolujen uusiutumista ja elastisuutta
- Vahvistaa ihon kollageenin tuotantoa, elastisuutta ja kiinteyttä
- Ihoa syvästi ravitseva, kosteuttava ja pehmentävä
- Parantaa ihon sävyä ja tekstuuria
- Lisää ihon hehkua
- Rauhoittaa ja rentouttaa mieltä

Balmin koostumuksessa ei ole vahoja, vettä tai sheavoita. Ainutlaatuinen, kauniin silkkinen ja kermainen tekstuuri, joka sulaa välittömästi joutuessaan ihon kanssa kosketukseen ja muuttuu luksus-öljyksi, joka ei ole raskas tai rasvainen, mutta kuitenkin hellii ihoa ja tuottaa välittömiä sekä pitkäkestoisia vaikutuksia, jotka voi nähdä ja tuntea.

Balmi on vahvistettu akvamariinin rauhoittavalla ja hoivaavalla energialla. Puhdistava ja rauhoittava kivi. Sen rauhoittavat energiat auttavat vähentämään stressiä, rauhoittamaan pelkoja ja hiljentämään mielen. Tuo rauhan, ilon, rakkauden ja onnellisuuden tunteita. Tulehduksia rauhoittava.

Lämmitä pieni määrä balmia sormenpäiden välillä, paina sitten tai hiero varovasti puhtaalle, kostealle iholle pienillä, kevyillä, ylöspäin suuntautuvilla liikkeillä. Suosittelemme aloittamista pienestä määrästä ja levittämistä tarvittaessa hiukan enemmän - jo pieni määrä usein riittää.

Balmi on lämpöherkkä ja se voi muuttua nestemäiseksi lämpimässä. Tämä on täysin normaalia ja ei vaikuta tuotteen tehokkuuteen. Mutta se vaikuttaa tuotteen tekstuuriin, joka voi olla kiinteä, puolikiinteä tai nestemäinen riippuen kodin lämpötilasta. Jos tuote menee nestemäiseksi, sekoita sitä jotta se tasoittuu.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.159
Pakkauskoko 30 ml
Sisältää Camellia oleifera (Camellia) Seed Oil*, Astrocaryum murumuru (Murumuru) Seed Butter** ^^, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil*, Theobroma grandiflorum (Cupuacu) Seed Butter** ^^, Garcinia indica (Kokum) Seed Butter** ^^, Orbignya oleifera (Babassu) Seed Oil*, Carapa guaianensis (Andiroba) Seed Oil** ^^, Trichilia emetica (Mafura) Seed Butter** ^^, Calendula officinalis*, Tocopherol (Natural Vitamin E)***, Tanacetum annuum (Blue Tansy) Flower Oil*, Chamomilla recutita (German Chamomile) Flower Oil*, Helichrysum italicum (Helichrysum) Flower Oil*, Achillea millefolium (Yarrow) Oil*

Naturally occurring in essential oils - Benzyl Cinnamate, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

*Certified Organic **Wild Harvested ***Non-GMO ^^Community/Fairly-Traded

All ingredients are ethically and sustainably sourced.

100% Natural | Vegan | Cruelty Free
Tuotemerkinnät Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Mono Naturoils
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 62
Arvostelut