ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Monoi-öljy Tiare 100 ml

Monoi-öljy Tiare 100 ml
18,50 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Ihana autenttinen monoi-öljy Tahitilta.

Monoi-öljyn sanotaan olevan polynesialaisten kauneuden salaisuus. Monoi tarkoittaa tahitin kielellä tuoksuöljyä tai pyhää öljyä.

Tämä kautta aikojen käytetty ihmetuote kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Se sopii loistavasti myös kosteuttamaan hiuksia sekä hierontaan, sillä se syvärentouttaa lihasjännitystä. Ihanan tuoksunsa ansiosta öljy sopii myös kesäiseksi vartalotuoksuksi.

Monoin satumainen ja tunnistettava tuoksu tuo heti mieleen aurinkoisen rannan ja lämpimän hiekan jalkojen alla.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tiare eli Tahitin Gardenia -kukka kasvaa Tahitilla ja sen saarilla. Se symbolisoi puhtautta ja kauneutta. Se on myös yksi tärkeimmistä luonnon raaka-aineista perinteisessä Polynesian luonnonlääketieteessä. Sitä esiintyy monissa valmisteissa rauhoittavana, pehmentävänä ja korjaavana elementtinä. Monoi de Tahitin öljyssä käytetyt kukat tulevat Tahitin ja Moorean saarilta.

Koska monoi-öljyn pohjautuu kookosöljyyn, alle 20 asteen lämpötilassa monoi-öljy muuttuu jähmeämmäksi, ja lämpimässä taas juoksevammaksi. Tämä vaihtelu on normaalia eikä vaikuta öljyn käyttöominaisuuksiin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.225
Pakkauskoko 100 ml
Sisältää Coconut (cocos nucifera) oil, Tiare (gardenia tahitensis) flower, parfum (Fragrance), Tocopherol (vitamin E), Amyl cinnamate aldehyde*, Linalool*, Geranioil*, Benzyl salicylate*, D-Limonene*, Citranellol*, Benzyl alcohol*, Hydroxycitronellal*, Benzyl benzoate*

* ingredients from nature
Valmistusmaa Ranskan Polynesia
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 185
Arvostelut