Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Mulieres Pesuaineet

Mulieres Pesuaineet

Mulieres tuotteet perustuvat ihoystävälliseen oliiviöljyyn, jolla on erinomaiset puhdistusominaisuudet, mutta joka ei ärsytä herkintäkään ihoa. Kaikki tuotteet ovat testattu ja todettu toimiviksi Tallinnan teknillisessä yliopistossa. Mulieres on luonnonmukainen eivätkä tuotteemme aiheuta haittaa sinulle tai ympäristölle. Mulieres on erinomainen valinta lapsiperheille ja henkilöille, joilla on herkkä tai allerginen iho.

Luonnonmukaiset puhdistusaineet on kehitetty yhdistämällä vanhoja perinteisiä reseptejä moderneihin menetelmiin. Kun Muliers alkoi tutkimaan asioita, he havaitsivat , että monet perinteisistä menetelmistä ja siivousaineissa käytetyistä luonnollisista ainesosista on valitettavasti unohdettu 1960-luvun ”kemiallisen vallankumouksen” aikana. Testasimme joka ainoan ainesosan erilaisina yhdistelminä ja etsimme ympäristöystävällisiä ratkaisuja tuotteidemme valmistamiseen ja pakkaamiseen.

Mulieresin puhdistusaineet eivät sisällä parabeenejä, petrokemikaaleja, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä niitä testata eläimillä. Mulieres-tuotteilla on Vegan Societyn Vegan-merkintä sekä luonnonmukaisten pesuaineiden ECOCERT-sertifikaatti. Viron allergiayhdistys suosittelee hajusteettomia tuotesarjojamme.
Mulieresin tuotteet valmistetaan Virossa täysin luonnollisista raaka-aineista ja tietysti ilman eläinkokeita. Tuotteet on pakattu ekologisesti ja sisältävät vähemmän muovia kuin useimmat muut pesuainepakkaukset: pahvipakkauksen sisällä on pussi, joka soveltuu energiajätteeksi tai muovinkierrätykseen.

Taulukkona Listana

Laskeva

6 tuote(tta)

Taulukkona Listana

Laskeva

6 tuote(tta)

Haluaisitko
-10%
seuraavasta ostoksestasi?
Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Saat koodin, kun tilaat uutiskirjeemme!
Tilaa
Alennuskoodi: df56s5d8