ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mulieres Pyykinpesuaine - Sitruuna 1,5L

Mulieres Pyykinpesuaine - Sitruuna 1,5L
14,20 €
L
V

Saatavuus: Loppu varastosta

Mulieresin ekologinen pyykinpesuaine, jossa on luonnollinen sitruunan tuoksu. Ei jätä pyykkiä voimakkaan tuoksuiseksi, sillä eteeriset öljyt haihtuvat pyykin kuivuttua.

Mulieresin tuotteet valmistetaan Virossa täysin luonnollisista raaka-aineista ja tietysti ilman eläinkokeita. Tuotteet on pakattu ekologisesti ja sisältävät vähemmän muovia kuin useimmat muut pesuainepakkaukset: pahvipakkauksen sisällä on pussi, joka soveltuu energiajätteeksi tai muovinkierrätykseen.

Mulieresin tuotteilla on luonnonpesuaineiden ECOCERT-sertifiointi, joka takaa, että 99,97 prosenttia Mulieres-tuotteissa käytetyistä ainesosista on luonnollista alkuperää, ne ovat biologisesti hajoavia ja turvallisia ympäristölle.

Raikas sitrus sopii herkkäihoisten henkilöiden ja erityisesti lasten pyykin pesemiseen. Se on ympäristöystävällinen ja tehokas pesuaine.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Mulieres tuotteet perustuvat ihoystävälliseen oliiviöljyyn, jolla on erinomaiset puhdistusominaisuudet, mutta joka ei ärsytä herkintäkään ihoa. Kaikki tuotteet ovat testattu ja todettu toimiviksi Tallinnan teknillisessä yliopistossa. Mulieres on luonnonmukainen eivätkä tuotteemme aiheuta haittaa sinulle tai ympäristölle. Mulieres on erinomainen valinta lapsiperheille ja henkilöille, joilla on herkkä tai allerginen iho.


Luonnonmukaiset puhdistusaineet on kehitetty yhdistämällä vanhoja perinteisiä reseptejä moderneihin menetelmiin. Kun Muliers alkoi tutkimaan asioita, he havaitsivat , että monet perinteisistä menetelmistä ja siivousaineissa käytetyistä luonnollisista ainesosista on valitettavasti unohdettu 1960-luvun ”kemiallisen vallankumouksen” aikana. Testasimme joka ainoan ainesosan erilaisina yhdistelminä ja etsimme ympäristöystävällisiä ratkaisuja tuotteidemme valmistamiseen ja pakkaamiseen.


Mulieresin puhdistusaineet eivät sisällä parabeenejä, petrokemikaaleja, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä niitä testata eläimillä. Mulieres-tuotteilla on Vegan Societyn Vegan-merkintä sekä luonnonmukaisten pesuaineiden ECOCERT-sertifikaatti. Viron allergiayhdistys suosittelee hajusteettomia tuotesarjojamme.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 1.636
Pakkauskoko 1.5L
Sisältää Valmistusaineet: vesi, oliiviöljy, etikka, saippuakivi, glyseriini, eteeriset öljyt
Käyttöohje Käyttö: Ravista ennen käyttöä! Soveltuu kaikkien tekstiilien (mm. villa, silkki ja Gore-Tex) käsin- ja konepesuun 30-60°C:n pesulämpötiloissa. Noudata vaatteissa olevaa pesuohjetta. Hiero geeliä vaikeampiin tahroihin ennen pesua. Annostele puoli korkillista (20ml) 2-3 kilon koneelliseen pyykkiä.
Tuotemerkinnät Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Mulieres
Valmistusmaa Viro
Arvostelut