ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mulieres Yleispesuaine - Sitruuna 1L

Mulieres Yleispesuaine - Sitruuna 1L
11,20 €
L
V

Saatavuus: Loppu varastosta

Raikas sitruunantuoksuinen yleispuhdistusaine kodin kaikille pinnoille!

Mulieresin tuotteet valmistetaan Virossa täysin luonnollisista raaka-aineista ja tietysti ilman eläinkokeita. Tuotteet on pakattu ekologisesti ja sisältävät vähemmän muovia kuin useimmat muut pesuainepakkaukset: pahvipakkauksen sisällä on pussi, joka soveltuu energiajätteeksi tai muovinkierrätykseen.

Mulieresin tuotteilla on luonnonpesuaineiden ECOCERT-sertifiointi, joka takaa, että 99,97 prosenttia Mulieres-tuotteissa käytetyistä ainesosista on luonnollista alkuperää, ne ovat biologisesti hajoavia ja turvallisia ympäristölle.

Pirteä Sitrus sopii erilaisten vettä kestävien pintojen puhdistamiseen, esim. kylpyhuoneen ja WC:n, lattioiden, seinien, työtasojen, ikkunoiden yms.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Mulieres tuotteet perustuvat ihoystävälliseen oliiviöljyyn, jolla on erinomaiset puhdistusominaisuudet, mutta joka ei ärsytä herkintäkään ihoa. Kaikki tuotteet ovat testattu ja todettu toimiviksi Tallinnan teknillisessä yliopistossa. Mulieres on luonnonmukainen eivätkä tuotteemme aiheuta haittaa sinulle tai ympäristölle. Mulieres on erinomainen valinta lapsiperheille ja henkilöille, joilla on herkkä tai allerginen iho.

Luonnonmukaiset puhdistusaineet on kehitetty yhdistämällä vanhoja perinteisiä reseptejä moderneihin menetelmiin. Kun Muliers alkoi tutkimaan asioita, he havaitsivat , että monet perinteisistä menetelmistä ja siivousaineissa käytetyistä luonnollisista ainesosista on valitettavasti unohdettu 1960-luvun ”kemiallisen vallankumouksen” aikana. Testasimme joka ainoan ainesosan erilaisina yhdistelminä ja etsimme ympäristöystävällisiä ratkaisuja tuotteidemme valmistamiseen ja pakkaamiseen.

Mulieresin puhdistusaineet eivät sisällä parabeenejä, petrokemikaaleja, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä niitä testata eläimillä. Mulieres-tuotteilla on Vegan Societyn Vegan-merkintä sekä luonnonmukaisten pesuaineiden ECOCERT-sertifikaatti. Viron allergiayhdistys suosittelee hajusteettomia tuotesarjojamme.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 1.636
Pakkauskoko 1.0L
Sisältää Ainesosat: >30% vesi, 5-15% saippua*, <5% hajusteet (eteeristen luonnonöljyjen sekoitus (sitraali, linaloli, limonene), sitruunahappo, laventeliuute*, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti.
Käyttöohje Käyttö (yksi korkillinen = 40ml): lattian ja seinien pesua varten lisää 40ml yleispuhdistusainetta 10L vettä. Työtasojen, WC:n ja kylpyhuoneen puhdistamiseksi lisää 40ml yleispuhdistusainetta 0,5L vettä suihkupulloon, suihkuta pinnoille ja pyyhi pinnat kostealla liinalla. Erittäin likaisten pintojen puhdistamiseksi sekoita geeli ruokasoodan kanssa hankauspastaksi.

Tuotteen joutuessa silmiin huuhdeltava runsaalla vedellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Noudata suositeltua annostusta vähentääksesi ympäristövaikutusta. Varastointi: auringolta ja jäätymiseltä suojattuna.
Tuotemerkinnät Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Mulieres
Valmistusmaa Viro
Arvostelut