ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mushrooms4Life Luomu Lion's Mane 60 kaps.

24
Mushrooms4Life Luomu Lion's Mane 60 kaps.
24,00 €
G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Premiumlaatuinen Lion's Mane

Mushrooms4life:n korkealaatuiset luomu Lion's mane sienikapselit, joita on helppo ottaa aina kun tarvitsee lisäboostia ja virkeyttä aivotoimintaan. Suomeksi Lions mane tunnetaan nimellä siiliorakas ja sen on luonnossa varsin söpö ilmestys valkoisine "karvapeitteineen".

Lion's Manen käyttäjät sanovat sillä olevan mielialaa kohottavia ja keskittymiskykyä parantavia vaikutuksia. Tutkimuksissa sen on todettu stimuloivan aivoperäistä hermokasvutekijää (BDNF). Se onkin täydellinen kumppani opiskelujen tai työn tueksi.

Lisäksi sen toimintamekanismeja ja lääkinnällisiä mahdollisuuksia tutkitaan tällä hetkellä muun muassa aivojen degeneratiivissa tiloissa ja diabeteksen hoidossa.

Mushrooms4Life:n Lion's mane on kasvatettu tummaa luomuriisiä kasvualustana käyttäen, luontoon nähden bioidenttisissä olosuhteissa. Täyden kirjon biomassa jossa sekä sienirihmastoa ja nuoria itiöemiä, johon on lisätty kypsyneiden itiöemien uutetta tehon vahvistamiseksi.

Kapselit ovat helppo vaihtoehto manejauheelle. Ne on kätevä ottaa mukaan ja ottaa missä vain. Kapselin voi halutessaan aukaista ja kaataa mihin tahansa kylmään juomaan.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Premiumlaatuinen lion's mane.

Mushroom4Life Lion's mane on puhdas ja luomulaatuinen sienivalmiste. Japaniksi sieni tunnetaan nimellä yamabushitake ja se on todella arvostettu myös ruokasienenä. Kiinalaiset taas uskovat siiliorakkaan parantavan vatsavaivoja ja ruuansulatusta. Kenties tunnetuin Lion's Mane on kuitenkin aivotoimintaa tukevasta vaikutuksestaan.

Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.065
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Luomu lion's mane, kasviperäinen kapseli (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa).
Käyttöohje Annostus: 2 kapselia 1-3 kertaa päivässä.

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö Luomu Lion's Manea (Hericium erinaceus) 850 mg
Biomassa, joka sisältää sienirihmastoa ja nuoria itiöemiä.

Puhtaita, kypsyneitä itiöemiä 150mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Mushrooms4Life
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.4
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 1 item(s)

Helppo Lion's mane
Olin käyttänyt aikaisemmin lion's manea jauheena, mutta kokeilin kapseleita ensimmäistä kertaa. Helppoja ja nopea napata näitä ja todella toimii.
Montako Tähteä?
Arvostellut Sienihippi / (Lähetetty 22.10.2018)