Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Mushrooms4Life Luomu Lion's Mane 60 kaps.

19.2
Mushrooms4Life Luomu Lion's Mane 60 kaps.

Special Price 19,20 €

Normaali hinta: 24,00 €

G
L
V
Premiumlaatuinen Lion's Mane

Mushrooms4life:n korkealaatuisen luomu lion's mane sienikapselit, joita on helppo ottaa ainakun tarvitsee lisäboostia ja virkeyttä aivotoimintaan. Suomeksi Lions mane tunnetaan nimellä Siiliorakas ja se nimensäkkin mukaisesti rakastaa helliä mieltä.

Lion's Manen käyttäjät sanovat sillä olevan mielialaa kohottavia ja keskittymiskykyä parantavia vaikutuksia. Se onkin täydellinen kumppani opiskelujen tai työn oheen.

Lisäksi sen toimintamekanismeja ja lääkinnällisiä mahdollisuuksia tutkitaan tällä hetkellä muun muassa Alzheimerin taudin ja diabeteksen hoidossa.

Kasvatettu tummaa luomuriisiä kasvualustana käyttäen, luontoon nähden bioidenttisissä olosuhteissa. Täyden kirjon biomassa jossa sekä sienirihmastoa ja nuoria itiöemiä, johon on lisätty kypsyneiden itiöemien uutetta tehon vahvistamiseksi.

Kapselit ovat helppo vaihtoehto manejauheelle. Ne on kätevä ottaa mukaan ja ottaa missä vain. Kapselin voi halutessaan aukaista ja kaataa mihin tahansa kylmään juomaan.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Premiumlaatuinen lion's mane.Tämä edullinen ja laadukas Lionsmane on markkinoiden laadukkain tuote. Japaniksi sieni tunnetaan nimellä yamabushitake ja se on todella arvostettu myös ruokasienenä. Kiinalaiset taas uskovat siiliorakkaan parantavan vatsavaivoja ja ruuansulatusta.

Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.065
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Luomu lion's mane, kasviperäinen kapseli (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa).
Käyttöohje Annostus: 2 kapselia 1-3 kertaa päivässä.

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö Luomu Lions Manea (Hericium erinaceus) 850 mg
Biomassa, joka sisältää sienirihmastoa ja nuoria itiöemiä.

Puhtaita, kypsyneitä itiöemiä 150mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Mushrooms4Life
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.4
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 1 item(s)

Helppo Lion's mane
Olin käyttänyt aikaisemmin lion's manea jauheena, mutta kokeilin kapseleita ensimmäistä kertaa. Helppoja ja nopea napata näitä ja todella toimii.
Montako Tähteä?
Arvostellut Sienihippi / (Lähetetty 22.10.2018)

Katso kaikki Mushrooms4Life tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa