ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Mushrooms4Life Luomu Maitake 60 kaps.

24
Mushrooms4Life Luomu Maitake 60 kaps.
24,00 €
G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Korkealaatuinen luomu maitake sieni.

Kasvatettu tummaa luomuriisiä kasvualustana käyttäen, luontoon nähden bioidenttisissä olosuhteissa. Täyden kirjon biomassa jossa sekä sienirihmastoa ja nuoria itiöemiä, johon on lisätty kypsyneiden itiöemien uutetta tehon vahvistamiseksi.

Maitake eli koppelokääpä (Grifola frondosa) on perinteisesti hyvin arvostettu sieni sen maun ja ravitsemuksellisten ominaisuuksien perusteella. Sillä on myös runsaasti hyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Maitake on japaninkielinen sana, joka tarkoittaa tanssivaa sientä. Kansanperinteen muinaisessa Kiinassa ja Japanissa maitaketta löytäneet ihmiset tanssivat ilosta, koska heidän mielestään tämä sieni oli arvokkaampaa kuin hopea.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.061
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Luomu maitake, kasviperäinen kapseli (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa).
Käyttöohje Annostus: 2 kapselia 1-3 kertaa päivässä.

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö 2 kaps sisältää:

Luomu Maitake (Grifola frondosa) 1000mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Mushrooms4Life
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.4
Arvostelut